Uitvaart in Blaricum

Wanneer we afscheid moeten nemen van een geliefde, is het creëren van een gepaste uitvaart van onschatbare waarde. U gaat als nabestaande een moeilijke tijd tegemoet en het regelen van een uitvaart kan hierbij een flinke uitdaging zijn. Wij staan voor u klaar bij het regelen van een uitvaart in Blaricum en omgeving. Onze uitvaartverzorger kunnen u ontzorgen en wij creëren samen met u een mooi afscheid. Heeft nu hulp nodig met een uitvaart in Blaricum of wilt u zich oriënteren? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan 24/7 voor u klaar.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Blaricum

Bij het regelen van een uitvaart zal er eerst aangifte gedaan moeten worden bij de gemeente. De aangifte van het overlijden geeft je namelijk verlof om een crematie of begrafenis te organiseren. Indien u de keuze nog niet heeft gemaakt is het verstandig om af te wegen wat u het liefst zou willen organiseren in Blaricum. Zo komen bij de verschillende diensten ook verschillende aspecten kijken die geregeld moeten worden. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken en om een waardig afscheid te creëren. Daarbij bieden wij verschillende soorten uitvaarten aan die volgens wens ingevuld kunnen worden. Zo is het natuurlijk mogelijk om een besloten uitvaart in een intieme kring te verzorgen, maar is het ook mogelijk om een moderne grote uitvaart te organiseren in Blaricum. Hier zijn tal van mogelijkheden beschikbaar en neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Naast het type uitvaart is het van belang om een gepaste locatie in Blaricum te vinden. Misschien heeft u zelf al een locatie in gedachten, zo niet, dan helpen wij u graag met de opties. Dit kan bijvoorbeeld in een uitvaartcentrum of crematorium zijn, maar ook in een kerk of socialere plekken die dierbaar waren voor de overledene. Bijvoorbeeld op een voetbalclub of museum. Om het u gemakkelijker te maken bieden wij allerlei soorten aanvullende diensten aan. Bijvoorbeeld uitvaartkisten, rouwbloemstukken, rouwdrukwerk, asbestemmingen en rouwvervoer. Zo kunnen wij samen een passend en waardevol afscheid creëren van uw dierbare. Neem gerust contact met ons op bij vragen. Wij zijn 24/7 te bereiken.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Blaricum en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Blaricum

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.