Uitvaartkosten

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Plan een belafspraak of bel ons gerust direct

Betaalbare uitvaartkosten

Bij Ename Uitvaartzorg staan we klaar voor iedereen die te maken krijgt met het verlies van een dierbare. We begrijpen dat elke uitvaart uniek is en dat de financiële aspecten daarbij een belangrijke rol spelen. Afhankelijk van uw wensen en de beschikbare verzekeringen en middelen, streven wij ernaar om de uitvaart betaalbaar en respectvol te verzorgen. Met grote toewijding verlenen wij aan iedereen de grootst mogelijke aandacht in deze moeilijke tijd.

 

Complete Uitvaartverzorging

Bij Ename Uitvaartzorg bieden we verschillende opties voor zowel crematies als begrafenissen. Deze uitvaartkosten zijn als volgt; de Ename Crematie wordt al verzorgd vanaf €5.855,-, terwijl de Ename Begrafenis mogelijk is vanaf €7.085,-. Deze bedragen omvatten complete uitvaartverzorging met ruime gelegenheid tot afscheid nemen, inclusief alle benodigde voorzieningen zoals een sfeervolle locatie en de mogelijkheid voor een kopje koffie. Bovendien vindt het gesprek waarin alle details worden geregeld plaats in een van onze uitvaartcentra, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over externe kosten.

 

Betaalbare Uitvaarten: Primaire Crematie en Primaire Begrafenis

Voor diegenen die op zoek zijn naar zeer betaalbare opties, bieden wij de Primaire Crematie en de Primaire Begrafenis aan. De Primaire Crematie zonder aanwezigen is beschikbaar voor slechts € 2.105, zonder enige bijkomende kosten. Een vergelijkbaar budgetvriendelijk alternatief voor begrafenissen is de Primaire Begrafenis, met een vaste prijs van € 2.675. Deze opties zijn ontworpen om een waardig afscheid te bieden zonder dat het financiële aspect een belemmering vormt.

 

Hoe Kunnen Wij Betaalbaarheid Garanderen?

Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we dat het financiële aspect van een uitvaart een zorg kan zijn voor veel families. Daarom gaan we actief met u in gesprek om te kijken hoe we de uitvaart binnen uw budget kunnen realiseren. We bekijken niet alleen de beschikbare verzekeringen, maar ook andere mogelijke financiële middelen om de kosten te dekken. Ons doel is om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zowel betaalbaar als respectvol zijn.

 

Onze Toewijding aan Respect en Betrokkenheid

Bij Ename Uitvaartzorg staat respect voor de overledene en betrokkenheid bij de nabestaanden centraal in al onze diensten. Of het nu gaat om een uitgebreide crematie of een eenvoudige begrafenis, wij zorgen ervoor dat elke stap met u wordt besproken en uitgevoerd met de grootst mogelijke zorg. Onze professionele en empathische medewerkers staan altijd voor u klaar om u te ondersteunen tijdens deze emotionele periode.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

1
2
3

Offerte aanvragen

Wij houden graag rekening met uw wensen. Wij kunnen samen met u een offerte op maat samenstellen. Eén die past bij de overledene, de nabestaanden en uw budget. Alles is bespreekbaar.

Hoeveel kost een begrafenis of crematie

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.