Kosten crematie

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Hoeveel kost een Crematie?

Comfort Crematie

Vanaf € 7.310
 • usp_icoon_white Wij garanderen de uitvoering van een keurig verzorgde crematie.
 • usp_icoon_white Bijzondere, betrokken en persoonlijke dienstverlening.
 • usp_icoon_white Andere en/of aanvullende wensen zijn uiteraard mogelijk.

Ename Crematie

Vanaf € 5.420
 • usp_icoon_white Wij garanderen de uitvoering van een keurig verzorgde crematie.
 • usp_icoon_white Bijzondere, betrokken en persoonlijke dienstverlening in één van onze uitvaartcentra.
 • usp_icoon_white Andere en/of aanvullende wensen zijn uiteraard mogelijk.

Primaire Crematie

Vaste prijs € 1.950
-
 • usp_icoon Uitstekend verzorgde crematie.
 • usp_icoon De crematie vindt plaats zonder aanwezigen in ons crematorium.
 • usp_icoon Goedkope crematie zonder bijkomende kosten.
 • usp_icoon Let op: Uitsluitend af te nemen via deze website.

Wat kost een Crematie

De kosten voor een crematie kunnen sterk variëren, afhankelijk van de gekozen variant, die zowel een ‘voordelige’ als een ‘luxe’ optie kan omvatten. Bij Ename Uitvaartzorg kost een crematie gemiddeld tussen de € 1.950 en de € 7.000. De tarieven verschillen daarbij per crematorium. Hieronder worden enkele van de kosten vermeld die de prijs bepalen van een crematie:

 

 • De basiskosten, zoals die voor de uitvaartverzorger en het rouwvervoer.
 • Bijkomende aspecten, zoals de uitgaven voor rouwbloemen en catering.
 • Je eigen voorkeur natuurlijk, bijvoorbeeld de uitvaartkist of een advertentie in de krant.

 

 

Pakketten

Bij Ename Uitvaartzorg heb je de keuze uit drie verschillende pakketten: Primaire crematie, Ename crematie en Comfort crematie. Deze pakketten variëren in prijs en zijn afgestemd op verschillende voordelen. Het Primaire crematie pakket omvat alles tegen een lage prijs, maar de crematie vindt plaats zonder aanwezigen. Wij zorgen ervoor dat vanaf het begin tot het einde alles geregeld wordt.

 

Met het Ename pakket kunnen familie en vrienden op een rustige manier afscheid nemen van hun dierbare. Dit pakket biedt in feite een allesomvattende crematie. De Comfort crematie biedt een complete uitvaart zonder verborgen kosten. Het team staat je bij vanaf het eerste contact tot aan de nazorg, indien je wilt. In de onderstaande kolommen kun je meer informatie vinden over de specifieke kenmerken van elk pakket.

 

 

Asbestemming

Een veelvoorkomende keuze is het uitstrooien van de as, wat de band met de natuur symboliseert. Maar u kunt er ook voor kiezen om de as te bewaren in een prachtige urn, die in uw tuin of huis een mooie plek kan krijgen. Een eigentijds alternatief is het dragen van de as in een handgemaakt sieraad, waardoor u uw geliefde altijd dicht bij u kunt houden.

 

Ons team staat klaar om u te adviseren over de meest passende asbestemming, en we werken samen met integere partners die duurzame herinneringen creëren, variërend van urnen tot symbolische kunstwerken en sieraden. Wij begrijpen de gevoeligheid van deze keuze en streven ernaar om u te ondersteunen bij het vinden van de perfecte manier om uw dierbare te eren.

 

Voor bijzondere asbestemmingen zoals urnen en assieraden werken wij samen met partijen die op integere wijze een duurzame herinnering vormgeven.

 

 

Contact met Ename Uitvaartzorg

Ename Uitvaartzorg hecht waarde aan contact met iedereen tijdens deze emotionele periode. Daarom zijn we altijd bereikbaar om de crematie op een zorgvuldige manier te begeleiden. We streven ernaar niet alleen bijstand te verlenen, maar ook informatie te verstrekken. Met de crematie streven we ernaar een mooie laatste herinnering te creëren voordat de as een unieke plek krijgt.

 

Met directe bijstand en persoonlijke service proberen we je te ontzorgen in een periode van zorg. Bij Ename Uitvaartzorg hebben we diverse uitvaartcentra waar je hulp kunt ontvangen. We streven er altijd naar om je bij te staan en te helpen.

 

Belafspraak ename uitvaartzorg

Wij denken graag
met u mee

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Voor een waardig en liefdevol afscheid

 

Ename Uitvaartzorg staat voor iedereen klaar. Afhankelijk van uw wensen en de beschikbare verzekeringen en middelen, kijken wij samen met u hoe de uitvaart waardig, liefdevol en tevens betaalbaar verzorgd kan worden. Met respect en betrokkenheid verlenen wij iedereen de grootst mogelijke persoonlijke zorg.

Offerte aanvragen

"*" geeft vereiste velden aan

1
2
3

Offerte aanvragen

Wij houden graag rekening met uw wensen. Wij kunnen samen met u een offerte op maat samenstellen. Eén die past bij de overledene, de nabestaanden en uw budget. Alles is bespreekbaar.

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.