Ename Uitvaart

Uitvaart regelen

Bij een uitvaart komt veel kijken. Wij ontzorgen u in deze moeilijke tijd. Zie hieronder hoe.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Waar aan denken bij een uitvaart regelen?

Kisten

Wij produceren (duurzaam) onze eigen grafkisten. Hierdoor zijn er enorm veel opties beschikbaar. Om u te helpen met het maken van de juiste keuze hebben wij een overzicht van ons

Lees verder
rouwbloemen

Bloemen

Bloemen kunnen in een moeilijke en verdrietige periode een goede troost en medeleven bieden. Met veel kleur of juist een heel rustig boeket? Ook dat is mogelijk bij Ename. Wij

Lees verder
Rouwvervoer

Vervoer

Wij beschikken over een groot eigen wagenpark. Wij hebben namelijk diverse merken en kleuren aan rouwauto’s en volgauto’s ter beschikking. Ook is het mogelijk om te kiezen voor koetsen en

Lees verder
Rouwdrukwerk

Rouwdrukwerk

Met onze drukkerij verzorgen we in samenwerking met u de rouwkaart en drukwerk die aan uw wensen voldoet. Of u liever een foto van de geliefde, bloemen, abstracte beelden of

Lees verder
Beeld en geluid

Beeld en geluid

Passende muziek vormt een waardige omlijsting van een uitvaartdienst. Ook hier zijn de mogelijkheden divers. Wij helpen u graag met het maken juiste keuze!

Lees verder
Downloads en nazorg

Downloads

Laat ons u een handje helpen, wij ontzorgen graag in een tijd met zorgen. Wij hebben een lijst met downloads opgesteld om uw uitvaart perfect te verzorgen.

Lees verder

Het regelen van de uitvaart bespreken?

Plan een belafspraak of bel ons gerust direct

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Het regelen van een uitvaart

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Het is een moeilijke tijd, maar toch moet er veel gebeuren. Wij ontzorgen u graag in deze moeilijke tijd. Om het u iets makkelijker te maken hebben wij een aantal van onze diensten onder elkaar gezet. U kunt ons ook altijd bellen, wij zijn altijd bereikbaar!

 

In deze moeilijke tijd zal het één en ander geregeld moeten worden. Samen met u zoeken wij een grafkist uit, uit ons eigen assortiment.

Wij bieden duurzaam geproduceerde kisten aan die wij in eigen beheer produceren. Ook helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste bloemstukken of rouwvervoer.

 

Door de vele keuzes die wij te bieden hebben weten wij zeker dat uw wensen en die van uw geliefde worden vervuld. Ook helpen wij u graag met de nazorg en bijvoorbeeld het verwijderen van social media na het overlijden van een dierbare.

Begraafplaats locatie Ename

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.