Rouwbloemstukken

Met zorg voor u samengesteld

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Rouwbloemen

Een overlijden is een moeilijke en verdrietige periode. Het verlies van een dierbare kan een enorme impact hebben op het leven van de nabestaanden. In deze moeilijke tijd kunnen rouwbloemen een bron van troost bieden.

Bloemen zijn een lust voor het oog. Ze komen in alle kleuren en vormen voor, en ze kunnen een ruimte in een oogwenk opfleuren. Bloemen worden vaak gebruikt om een gevoel van vreugde, geluk en optimisme te creëren. In een tijd van verdriet kunnen ze juist een gevoel van schoonheid en hoop brengen.

Welke bloemen voor een uitvaart?

Rouwbloemen kunnen een boodschap overbrengen. De betekenis van hen kan variëren van cultuur tot cultuur, maar er zijn enkele algemene symboliek die over de hele wereld worden gedeeld. Hieronder enkele voorbeelden waar enkele soorten rouwbloemen voor staan, uiteraard heeft u de vrijheid om een eigen interpretatie bij de bloemen te hebben.

  • Rozen staan voor liefde en romantiek. Een boeket rode rozen kan een symbool zijn van de liefde die de overledene voor zijn of haar geliefden had.
  • Lelies staan voor zuiverheid en onschuld. Een boeket witte lelies kan een symbool zijn van de onschuldige ziel van de overledene.
  • Camelia’s staan voor schoonheid en perfectie. Een boeket camelia’s kan een symbool zijn van de schoonheid en perfectie van de overledene.

De geur van rouwboeketten

Rouwboeketten hebben ook een heerlijke geur. De geur van rouwboeketten kan ons herinneren aan mooie herinneringen, of ons gewoon een goed gevoel geven. Ze worden vaak gebruikt om een gevoel van rust en ontspanning te creëren. In een tijd van stress en spanning kunnen rouwboeketten helpen om te ontspannen en te herstellen.

Rouwboeketten bij uitvaarten

Rouwboeketten zijn een veelgebruikt onderdeel van uitvaarten. Ze worden vaak gebruikt om de overledene te herdenken en om de nabestaanden troost te bieden. Rouwboeketten worden gegeven aan de nabestaanden van de overledene. De boeketten vormen een symbool van medeleven en steun.

Kransen worden daarentegen vaak geplaatst op de uitvaartkist. Ze zijn een symbool van liefde en respect. Bloemenmuren worden soms gebruikt om een ruimte te versieren tijdens een uitvaart. Ze zijn een symbool van hoop en troost.

Rouwboeketten als troost

Rouwboeketten kunnen een belangrijke rol spelen bij het rouwproces. Daarbij kunnen rouwboeketten helpen om de overledene te herdenken. Ze kunnen een plek bieden om herinneringen aan de overledene op te halen. Ook helpen de rouwboeketten om de nabestaanden steun te bieden. Ze kunnen een teken zijn van medeleven en liefde.

Rouwbloemen op maat 

Bij een uitvaart is het belangrijk dat de rouwbloemen passen bij de overledene. Daarom werken wij samen met lokale bloemisten om stijlvolle bloemenarrangementen op maat te laten verzorgen. De bloemisten doen dit op creatieve wijze, met liefde en aandacht volledig naar uw wens.

Als u meer informatie wilt over rouwbloemen of rouwboeketten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vorige slide
Volgende slide

Vragen over bloemstukken?

Heeft u vragen over bloemstukken? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.