Uitvaartkisten

Duurzaam geproduceerd in eigen bedrijf

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Graf-en crematiekisten

Ons ruime assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige uitvaartkisten, manden en uitvaartbenodigdheden. De uitvaartkisten worden op duurzame wijze in eigen beheer geproduceerd. Groen ondernemen vinden we belangrijk en krijgt binnen ons productieproces veel aandacht.

 

 

Die duurzaamheid is terug te zien in ons assortiment. Door bewuste keuzes te maken in houtsoort en bewerking worden uitvaartkisten steeds milieuvriendelijker. Zo is onze natuurkist 100% biologisch afbreekbaar. Ook andere wensen zijn uiteraard bespreekbaar, zoals het gebruik van een opbaarplateau of het laten beschilderen van de kist door (klein) kinderen.

Previous slide
Next slide

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Comfort Begrafenis

De verzorging van een complete begrafenis bieden wij u aan voor een prijs vanaf € 5.960 (Let op: de kosten van de begraafplaats worden afzonderlijk aan u in rekening gebracht, indicatie €1.250/€1.500).
vanaf € 5.960
-
  •  

Kosten Comfort Crematie

De verzorging van een complete crematie bieden wij u aan voor een prijs vanaf € 5.460 (Let op: de kosten van het crematorium worden afzonderlijk aan u in rekening gebracht, indicatie €750/€1.250).
vanaf € 5.460
-
  •  

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.