Beeld en geluid

Voor een blijvende herinnering

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Beeld en geluid

Passende muziek vormt een waardige omlijsting van een uitvaartdienst. Uiteraard beschikken onze uitvaartcentra en de meeste crematoria en begraafplaatsen over een uitgebreide muziekbibliotheek, waar u muziek kunt uitkiezen. U kunt natuurlijk ook uw eigen muziek aanleveren of voor live muziek kiezen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 

Bij een uitvaart is ook het gebruik van andere media mogelijk, zoals fotopresentaties en videofilms. Voor een blijvende herinnering kunt u geluidsopnamen, afscheidsfoto’s of een afscheidsvideo laten maken van de uitvaartplechtigheid. Beelden vertellen hun eigen verhaal en geven nabestaanden vaak steun bij gemis en verdriet.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten begrafenis

De verzorging van een complete begrafenis bieden wij u aan voor een prijs vanaf € 4.295 (de kosten van de begraafplaats worden afzonderlijk aan u in rekening gebracht, indicatie €1.250/€1.500).
vanaf € 4.295
-
  •  

Kosten crematie

De verzorging van een complete crematie bieden wij u aan voor een prijs vanaf € 3.825 (de kosten van het crematorium worden afzonderlijk aan u in rekening gebracht, indicatie €750/€1.250).
vanaf € 3.825
-
  •  

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.