Uitvaart in Haarlemmermeer

Het verlies van een dierbare is een van de moeilijkste tijden in het leven. Daarbij moet er ook nog een uitvaart geregeld worden, hier komen een aantal dingen bij kijken die geregeld moeten worden. Om een uitvaart in Haarlemmermeer te verzorgen kan dan een lastige taak zijn. Aandacht voor detail en een goede planning kunnen al een goede bijdrage zijn aan een waardevolle uitvaart. Om u zo goed mogelijk te ontzorgen in een zeer moeilijke tijd staan wij voor u klaar. Wij helpen u graag bij alle aspecten van de uitvaart en creëren samen met u een uitvaart volledig volgens wens. Een uitvaart waar op een respectvolle manier afscheid genomen kan worden van uw geliefde. Heeft u nu hulp nodig? Neem gerust contact op om alles te bespreken.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Haarlemmermeer

Bij Het organiseren van een uitvaart in Haarlemmermeer zijn er verschillende opties en uitvaartdiensten beschikbaar. Zo zijn er meerdere uitvaartcentra beschikbaar in omgeving Haarlemmermeer en zijn er daarbij vele type uitvaarten die verzorgd kunnen worden. Wij helpen u graag met het vinden van het juiste uitvaartcentrum in Haarlemmermeer en kiezen samen een geschikte locatie voor de uitvaart. Een uitvaart hoeft lang niet altijd plaats te vinden in het uitvaartcentrum zelf. Zo kan een christelijke uitvaart in een kerk worden verzorgd en is het bijvoorbeeld ook mogelijk om gebruik te maken van een uitvaart in de natuur met een natuurgraf.

 

Om u te helpen in het moeilijke proces van het verzorgen van een uitvaart ondersteunen wij u graag. Dit doen wij onder andere door u volledig te helpen rondom de uitvaart en alles wat er bij komt kijken. Samen kiezen we bijvoorbeeld een gepaste uitvaartkist, kunnen we rouwdrukwerk ontwerpen en printen en regelen we rouwbloemstukken met lokale bloemisten. Zo is het mogelijk om samen een zeer persoonlijke en respectvolle uitvaart te creëren.

 

Daarbij verzorgen wij alle administratieve taken zodat u zich kunt focussen op het rouwproces. Ook na de uitvaart is de nazorg van groot belang. Wij bieden verschillende vormen van nazorg en ondersteuning om nabestaanden te helpen bij het omgaan met hun verlies en het rouwproces. Rouwtherapie, steungroepen en counseling zijn enkele van de beschikbare opties. Deze professionele begeleiding kan nabestaanden helpen bij het verwerken van hun verdriet, het vinden van troost en het aanvaarden van hun nieuwe realiteit zonder hun dierbare. Wij helpen u graag in deze moeilijk tijd en wij staan 24/7 voor u klaar, neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of indien u de mogelijkheden wilt bespreken.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Haarlemmermeer en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Haarlemmermeer

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.