Uitvaart in Rhenen

Elk leven is een unieke verzameling van ervaringen en gedeelde momenten. En bij zo’n leven hoort een passend, waardig afscheid dat de essentie van die unieke ziel vormgeeft. Bij Ename Uitvaartzorg helpen wij u met een uitvaart in Rhenen en weten we dat elk afscheid meer is dan een plechtigheid; het is een eerbetoon aan een bijzonder leven. Wij zorgen dat alles volgens wens verloopt en staan klaar voor u klaar in moeilijke tijden. Heeft u vragen over een uitvaart in Rhenen? Neem dan gerust contact op met ons om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Persoonlijk Afscheid in de Schoonheid van Rhenen

Tijdens periodes van verdriet kan alles extra zwaar aanvoelen. Onze ervaren uitvaartverzorgers in Rhenen zijn er om u bij elke stap te ondersteunen. Met kennis van Rhenen en haar tradities zorgen we ervoor dat elke uitvaart passend en respectvol is. We vinden het belangrijk dat een afscheid de persoonlijkheid van de overledene weerspiegelt. Of het nu gaat om passende muziek of een bloemstuk dat past bij hun voorkeur; we besteden aandacht aan de details. Ook helpen wij bij een uitvaart in Rhenen met ondersteunde taken zoals het regelen van rouwvervoer en het maken van rouwdrukwerk

 

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een traditionele begrafenis, een intieme crematie, of een ceremonie met uitzicht op de Rijn, in Rhenen hebben we een breed scala aan mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en die van uw dierbare. Een afscheidsdienst is slechts een deel van het rouwproces. Daarom houdt onze zorg daar niet op. Van het assisteren bij administratieve afhandelingen tot het bieden van emotionele ondersteuning tijdens uw reis van rouw en herstel; Ename Uitvaartzorg staat voor u klaar.

 

 

Bereikbaar Wanneer U Ons Nodig Heeft

 

In momenten van hartzeer, kunt u erop vertrouwen dat er hulp beschikbaar is. Onze communicatiekanalen zijn 24/7 open, zodat u weet dat er altijd iemand klaar staat in uw moment van behoefte. Neem op elk moment contact met ons op, want in Rhenen staan wij zij aan zij met u, elke stap van de weg.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Rhenen

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.