Uitvaart in Amsterdam

Het regelen van een uitvaart kan een lastige klus zijn met de vele aspecten en noodzaken die er bij te pas komen. Een uitvaart in Amsterdam kan op verschillende manieren georganiseerd worden. Samen met u kunnen wij een respectvolle uitvaart verzorgen in Amsterdam en omgeving, wij helpen u graag en bieden verschillende opties om aan de wensen van de overledene en nabestaanden te voldoen. Wij vertellen u er graag meer over.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Amsterdam en omgeving

Er zijn een aantal aspecten om te overwegen bij het regelen van een uitvaart in Amsterdam. Zo zal er een keuze moeten worden gemaakt tussen een begrafenis of crematie. Ook speelt de locatie een grote rol bij de uitvaart. Kiest u voor een locatie in de stad of juist er buiten? Een zeer populaire locatie is ons Uitvaartcentrum Zuid. Hier worden al 40 jaar lang verschillende typen uitvaarten verzorgd, zoals: klassieke uitvaarten, Surinaamse uitvaarten of repatriëring, van alles is hier mogelijk.

 

Naast de locatie zal er ook het een en ander verzorgd moeten worden bij een uitvaart. Wij helpen u graag bij het kiezen van de uitvaartkist die bij de wensen van de nabestaande en overledene past. Ook helpen wij u graag met het personaliseren van de rouwkaarten en het regelen van het rouwvervoer.

 

Wees er van bewust dat elke uitvaart uniek is en volledig naar uw wensen kan worden afgesteld. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen u graag met het plannen en verzorgen van een uitvaart in Amsterdam en omgeving, wij ontzorgen u in deze moeilijke tijd.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Amsterdam en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Amsterdam

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.