Uitvaart in Assendelft

Iedereen wilt een dierbare overledene een waardig en betekenisvol afscheid geven. Wij kunnen ons voorstellen dat het lastig is om daarmee bezig te zijn wanneer je aan het rouwen bent om het verlies van een dierbare. Daarom helpen wij graag met het uit handen nemen van alles wat komt kijken bij het organiseren van een uitvaart, zodat u zich kan richten op het verwerken van uw verlies. In Assendelft en omgeving kunnen wij veel voor u betekenen met de verschillende uitvaarten die wij kunnen verzorgen.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het organiseren van een uitvaart in Assendelft en omgeving

Er zijn verschillende besluiten die gemaakt moeten worden over de uitvaart. Wordt de overledene begraven of gecremeerd, waar moet de uitvaart plaatsvinden? Wanneer die keuzes zijn gemaakt kunnen wij helpen met het kiezen van het type uitvaart.

 

Bij Ename Uitvaartzorg zijn verschillende soorten uitvaarten te vinden waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Een besloten uitvaart, repatriëring, een Islamitische en een Joodse uitvaart van alles is mogelijk. Verder kunnen wij ook andere benodigdheden voor een uitvaart regelen. De bloemen, kist en het drukwerk kunnen wij allemaal verzorgen, waardoor u dit alles niet bij verschillende partijen hoeft te organiseren.

 

Heeft u misschien andere wensen voor de uitvaart die u wilt organiseren, maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u altijd contact opnemen om een uitvaart in Assendelft en omgeving te organiseren.

 

Begrafenis of crematie in Assendelft en omgeving

Voor een begrafenis zullen wij u eerst informeren over de mogelijkheden voor het graf en geven we advies over de grafrechten. De plechtigheid kan plaatsvinden in één van onze uitvaartcentra of de uiteindelijke begraafplaats. Indien nodig kunnen wij ook het rouwvervoer verzorgen zodat u dat niet hoeft te doen.

 

Bij een crematie kunnen we u advies geven voor de bestemming van de as. Deze kan namelijk uitgestrooid of bewaard worden in een urn of meegedragen worden in een sieraad. Voor een urn of assieraad werken wij samen met partijen die een duurzame herinnering vormgeven in een urn, kunstwerk of sieraad.

 

Bij Ename hechten wij waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Het verliezen van een dierbare is nooit makkelijk en wij willen u helpen door een deel van de lasten te dragen. Door directe hulp te bieden, 24/7 bereikbaar te zijn en persoonlijke service te bieden willen wij uw zorgen verminderen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van deze gebeurtenis.

Belafspraak ename uitvaartzorg

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Assendelft en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Assendelft

Belafspraak ename uitvaartzorg

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.