Uitvaart in Baarn

Ename Uitvaartzorg voor u klaar in Baarn om een herdenking te creëren die even uniek is als het leven van de overledenen zelf. Afscheid nemen is nooit eenvoudig, maar onze toegewijde uitvaartverzorgers in Baarn en de omliggende regio’s zijn er om u te helpen bij iedere stap. Of u nu voor een traditionele begrafenis of een moderne crematie kiest, wij zijn er om aan al uw wensen te voldoen. Neem gerust contact op voor een kennismaking of om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uniek vaarwel in Baarn en omstreken

We begrijpen hoe belangrijk het is dat een uitvaart de essentie van een leven goed weergeeft. Wij luisteren daarom goed naar al uw wensen en creëren op deze manier een passend afscheid. Wij denken graag met u mee en bieden daarom meer dan standaardopties voor een uitvaart in Baarn. Denk aan een serene wandeling door de Baarnse bossen als onderdeel van de ceremonie of bijvoorbeeld een intieme bijeenkomst bij Paleis Soestdijk. Onze uitvaartverzorgers zijn niet alleen experts in hun vak, maar ook uw creatieve partners in het vormgeven van een uitvaart die even uniek is als de persoon die herdacht wordt.

 

Vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvoering van de uitvaart in Baarn staan wij aan uw zijde. Naast de traditionele kerkdiensten en ceremonies, staan wij ook open voor minder conventionele locaties en rituelen. Culturele en religieuze nuances, worden met de grootste zorg en respect behandeld.

 

 

Extra mogelijkheden voor een persoonlijke touch


In Baarn beschikken we over speciale uitvaartkisten en -manden, die de mogelijkheid bieden om een uniek en persoonlijk afscheid te creëren. Onze eigen drukkerij kan daarbij in samenspraak met u uiterst persoonlijke rouwkaarten ontwikkelen, die net die extra betekenis toevoegen aan uw afscheid.

 

Lokale samenwerkingsverbanden met Baarnse bloemisten en kunstenaars maken het mogelijk om met bloemen en kunst een sfeer te scheppen die naadloos aansluit op het leven van de overledene. Wat betreft rouwvervoer, bieden we in Baarn ook unieke opties zoals elektrische auto’s, een uitvaartfiets of een klassieke koets, zodat het laatste afscheid in stijl kan worden uitgevoerd.

 

 

24/7 beschikbaar voor u

Elk leven is een uniek verhaal, en bij Ename Uitvaartzorg zorgen wij ervoor dat elke uitvaart dat ook is. Dag of nacht, onze uitvaartverzorgers in Baarn staan klaar om u te helpen bij het creëren van een betekenisvol en gedenkwaardig afscheid. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart in Baarn? Voelt u zich vrij om te allen tijde contact met ons op te nemen.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Baarn

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.