Uitvaart in Gouda

Een uitvaart organiseren is nooit leuk, maar het is begrijpelijk dat u een waardig afscheid wilt organiseren voor uw dierbare. Wij willen u helpen door zo veel mogelijk van dienst te zijn voor u, zo kunt u zich richten op het verwerken van uw verlies. Een uitvaart in Gouda en omgeving kan op verschillende manieren en locaties geregeld worden, waardoor u vrij bent om een uitvaart te organiseren die volledig binnen de wensen en behoeften van de overledene en nabestaanden past.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Uitvaart organiseren in Gouda en omgeving

Een uitvaart in de omgeving van Gouda is op verschillende manieren en plekken te organiseren. Ten eerste is er natuurlijk de keuze tussen begrafenis of crematie. Na deze keuze kiezen wij samen met u een gepaste locatie voor de plechtigheid in Gouda en omstreken.

 

Nadat er een keuze is gemaakt tussen begrafenis en crematie en locatie in Gouda, moet de uitvaart zelf vorm gaan krijgen. Daarvoor bieden wij verschillende soorten uitvaarten. Deze lopen in ons aanbod enorm uiteen, omdat wij voor al onze klanten een waardevol en passen afscheid willen organiseren. In ons aanbod hebben wij natuurbegraven tot aan klassieke uitvaarten. Op die manier hopen wij voor iedereen een waardig afscheid te kunnen bieden.

 

Ook kunnen wij andere zaken uit handen nemen voor de uitvaart in Gouda. Wij helpen u bijvoorbeeld met het kiezen van een geschikte uitvaartkist, helpen bij het kiezen van het beeld en geluid voor de plechtigheid. Ook bieden wij u hulp voor het rouwdrukwerk en/of rouwadvertenties. Samen kunnen we de kaarten volledig naar wens ontwerpen. Naast de aanvullende zaken helpen wij u uiteraard ook met het administratieve werk bij een uitvaart in Gouda. Zo heeft u de mogelijkheid om alles door een partij te laten regelen, zodat u zich met 1 contactpersoon bezig hoeft te houden in plaats van meerdere.

 

Mocht u vragen hebben over een uitvaart in Goude of wilt u zich oriënteren, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij willen net als u een betekenisvol afscheid organiseren voor de overledene en nabestaanden.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar!

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Gouda

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.