Uitvaart in Houten

In de intieme momenten na het overlijden van een geliefde, is het regelen van een uitvaart vaak een van de meest uitdagende aspecten waar je als nabestaande mee te maken krijgen. In deze moeilijke periode zoekt u een betrouwbare partner die met zorg, respect en aandacht uw wensen rondom de uitvaart tegemoetkomt. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij het verzorgen van een passende uitvaart in Houten.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Houten

Houten, met zijn sfeervolle omgeving en karakteristieke plekjes, biedt tal van mogelijkheden om een persoonlijk afscheid te realiseren. Wij kennen de lokale mogelijkheden en werken samen met zowel eigen beheerde uitvaartcentra als aangesloten uitvaartcentra in de regio. Ons doel bij Ename is om elke uitvaart uniek en passend te maken. Wij begrijpen dat elke persoon zijn of haar eigen verhaal heeft en dat verdient een persoonlijk afscheid. Of u nu kiest voor een traditioneel afscheid of een moderne draai eraan wilt geven, onze ervaren medewerkers luisteren naar uw wensen en helpen u om de juiste keuzes te maken.

 

Een persoonlijke benadering

 

Het regelen van een uitvaart in Houten met Ename betekent dat u kunt rekenen op een persoonlijke benadering, waarbij respect en zorg voorop staan. In deze tijden van rouw en verdriet, staan wij naast u, om u te begeleiden in het waardig afscheid nemen van uw dierbare. Het gaat om het creëren van een ervaring die troost biedt aan de nabestaanden en eer doet aan het leven van de overledene. Met onze kennis van de lokale tradities, cultuur en gemeenschap van Houten, zorgen we ervoor dat elk aspect van de uitvaart naadloos verloopt. Dit geldt voor een begrafenis en een crematie.

 

24/7 bereikbaar om u te helpen

 

Wij begrijpen dat het proces van het organiseren van een uitvaart emotioneel en overweldigend kan zijn. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar om u bij te staan, vragen te beantwoorden en advies te geven. Ook na de uitvaart zijn we er voor nazorg en ondersteuning, zodat u niet alleen voelt in uw rouwproces.

 

Mocht u overwegen om een uitvaart in Houten te regelen en wilt u meer weten over wat Ename Uitvaartzorg voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met ons op. Samen zorgen we voor een eervol afscheid.Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.370. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.370
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 5.075. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 5.075
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Houten

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.