Uitvaart in IJsselstein

Elk leven bewandelt zijn unieke pad vol met liefde, lessen en bijzondere momenten. Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we de nuances van deze reizen. In samenwerking met u streven we ernaar om het verhaal van de overledene te eren met een waardig en onvergetelijk afscheid. Bij het regelen van uitvaart in IJsselstein staan we dag en nacht voor u klaar, altijd bereikbaar en toegewijd om u te begeleiden.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een respectvol afscheid in IJsselstein

In samenwerking met u creëren we een uitvaart die de essentie van de overledene weerspiegelt. Of het nu gaat om een intieme dienst in de schaduw van de IJsselsteinse toren of een grootschaliger eerbetoon langs de oevers van de Hollandsche IJssel, wij zetten ons onvoorwaardelijk in. Ons team, deskundig in zowel moderne als traditionele herdenkingsgewoontes, zorgt dat elk detail klopt.

 

 

Aandacht voor detail en personalisatie

 

Bij Ename realiseren we ons dat de kleinste details het grootste verschil kunnen maken. Onze benadering gaat verder dan luisteren; we dragen proactieve ideeën aan voor uw uitvaart in IJsselstein. Met onze eigen drukkerij ontwerpen we persoonlijke rouwkaarten en bieden we een breed scala aan uitvaartkisten. Onze samenwerking met lokale ambachtslieden, zoals bloemisten, zorgt ervoor dat elk element van de uitvaart een persoonlijk tintje krijgt. Van specifieke muzikale wensen tot unieke rituelen, wij omarmen uw ideeën.

 

 

Begeleiding bij elke stap

 

Het leven is een aaneenschakeling van verhalen, en bij Ename Uitvaartzorg geloven we dat elk afscheid deze verhalen recht moet doen. In uw moeilijkste momenten zijn wij er om u te ondersteunen, zowel tijdens de uitvaart als daarna. Onze toewijding houdt niet op na de ceremonie; wij blijven beschikbaar voor nazorg en advies. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart in IJsselstein? Wij staan voor u klaar. Bij ons staat u nooit alleen.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.370. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.370
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 5.075. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 5.075
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in IJsselstein

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.