Uitvaart in Katwijk

Het is nooit leuk om een uitvaart te organiseren, maar soms moet het gebeuren. Daarbij gaat het om het organiseren voor een passend en waardig afscheid voor de overledene. Een uitvaart in Katwijk en omgeving kan op verschillende manieren verzorgd worden. Daarvoor hebben we bij Ename verschillende soorten uitvaarten in ons aanbod om een afscheid te organiseren dat volstaat voor zowel de overledene, als de nabestaanden. Binnen de regio van Katwijk kunnen wij u helpen een betekenisvol afscheid te organiseren voor uw dierbare.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Katwijk en omgeving

Wij helpen u graag bij het verzorgen van een uitvaart in Katwijk en omgeving. Als eerste zal hierbij een keuze tussen een crematie of begrafenis gemaakt moeten worden. Vervolgens moet er gekeken worden naar de locatie van de plechtigheid in Katwijk. Daarna kan er gekeken worden naar het type uitvaart dat u wilt organiseren.

 

Ons aanbod uitvaarten is uiteenlopend, waardoor wij een afscheid kunnen organiseren dat in het beeld past van de overledene en nabestaanden. Zo bieden wij Christelijke uitvaarten, Hindoestaanse uitvaarten en Joodse uitvaarten, om er een paar te noemen.

 

Mocht u niets in ons aanbod vinden dat in het beeld past, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen bespreken we de opties en verzorgen wij een uitvaart op maat in Katwijk en omgeving.

 

Verder kunnen wij ook de uitvaartkist, bloemen en het drukwerk regelen, mocht dat nog niet geregeld zijn. Zo kunnen wij u ontzorgen van alle zaken rondom een uitvaart, zodat u zich kan focussen op het verwerken van uw verlies.

 

Begrafenis of crematie in Katwijk en omgeving

Verder geven wij extra informatie over de begrafenis of crematie die we voor u gaan regelen. Bij een begrafenis vertellen we u bijvoorbeeld meer over de mogelijkheden voor het graf en geven we advies over de grafrechten in Katwijk. De plechtigheid kan plaatsvinden op locatie van de uitvaart, maar kan ook op een persoonlijke plaats uitgevoerd worden. Mocht het nodig zijn, kunnen we rouwvervoer voor u regelen.

 

Voor een crematie in Katwijk kunnen we u advies geven over de mogelijkheden met de as. De as kan namelijk bewaard worden in een urn, uitgezaaid worden of verwerkt worden in een sieraad. Voor een urn of sieraad werken wij samen met een externe partij die een duurzame herinnering kunnen vormgeven en maken.

 

Wij hechten waarde in het ontzorgen van onze klanten. Wij snappen dat het verlies van een dierbare moeilijk is en willen deze tijd voor u zo zorgeloos mogelijk maken. Door lasten te ontnemen, 24/7 beschikbaar te zijn en persoonlijke service te geven willen wij ervoor zorgen dat u zich kan richten op verwerken.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Katwijk

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.