Uitvaart in Leidschendam

Het verlies van een dierbare brengt diepe emoties en verdriet met zich mee, en het organiseren van een waardig afscheid dat recht doet aan de persoonlijkheid en wensen van de overledene kan een uitdagende taak zijn. Maar weet dat u er niet alleen voor staat. Onze partners staan voor u klaar bij een uitvaart in Leidschendam en omgeving.

 

U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Onze beschikbaarheid is 24/7, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden en de mogelijkheden samen met u kunnen bespreken. Ons doel is om u te ondersteunen door taken uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat alles op een respectvolle wijze verloopt.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Leidschendam

Van het opbaren en verzorgen van de overledene tot het regelen van de officiële aangifte bij de gemeente, wij staan u bij in elke stap van de uitvaartplanning. Samen met u kiezen we een passende locatie in Leidschendam voor de uitvaart, zoals een uitvaartcentrum, een samenwerking met andere centra, of zelfs een specifieke plek die een bijzondere betekenis had voor uw dierbare.

 

Bij het plannen van de uitvaart is het ook belangrijk om een budget in gedachten te houden. Uitvaartkosten kunnen sterk variëren, en het vooraf bepalen van een budget kan rust geven en helpen bij het maken van keuzes. We zijn open en transparant over de kosten van een uitvaart in Leidschendam en bieden verschillende pakketten aan voor crematies en begrafenissen. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor een crematie anders kunnen zijn dan die voor een begrafenis in Leidschendam.

 

Tijdens deze emotionele periode is het essentieel om de tijd te nemen om te rouwen. Onze ondersteuning stopt niet na de uitvaart. Ook daarna staan we klaar om de laatste zaken te regelen en bieden we nazorg aan de nabestaanden. We begrijpen dat het rouwproces tijd nodig heeft en willen u helpen om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u enige vorm van hulp nodig heeft; wij zijn er altijd om u bij te staan, ongeacht het tijdstip. U kunt op ons rekenen voor een liefdevol en respectvol afscheid van uw dierbare.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Leidschendam

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.