Uitvaart in Naarden

Bij het overlijden van een dierbare kan het prettig om te kunnen vertrouwen op een professionele en betrokken partner die u helpt bij het regelen en verzorgen van een respectvolle uitvaart. Wij begrijpen dat elke uitvaart anders is en dat uw wensen en behoeften voorop staan bij een uitvaart. Wij staan voor u klaar om een uitvaart te verzorgen in omgeving Naarden. Wij begeleiden u in deze moeilijk periode en zorgen ervoor dat het afscheid een waardevolle herinnering wordt.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Naarden

Onze uitvaartbegeleiders zijn goed bekend met de mogelijkheden in omgeving Naarden. Wij hebben nauwe banden met verschillende uitvaartlocaties in de omgeving en beheersen daarbij uitvaartcentra in de omgeving. Zo kunnen wij u helpen met het gehele proces van de uitvaart. Of u nu kiest voor een uitvaart in een besloten kring of een grote uitvaart in klassieke stijl, wij helpen u bij het verzorgen van uitvaart in omgeving Naarden die bij de wensen van uw dierbare past.

 

Bij Ename uitvaartzorg bieden we de keuze tussen een crematie en een begrafenis, zodat u de uitvaart kunt vormgeven op basis van uw persoonlijke voorkeuren en de wensen van uw dierbare. Samen met u zullen we er voor zorgen dat alles volgens uw wensen verloopt. Onze uitvaartbegeleiders begeleiden u bij het organiseren van een intieme crematieceremonie waarin het leven en de herinneringen aan uw dierbare op een liefdevolle en betekenisvolle manier worden geëerd. Hetzelfde geldt voor een begrafenis in Naarden of omgeving. We staan klaar om u te helpen bij het selecteren van een geschikt graf en ervoor te zorgen dat de begrafenisplechtigheid op een waardige en respectvolle wijze wordt georganiseerd.

 

Naast het regelen van de uitvaartlocatie en het type uitvaart, bieden we ook aanvullende diensten aan om de ceremonie persoonlijk en gedenkwaardig te maken. Denk hierbij aan het ontwerpen van rouwkaarten, het verzorgen van passende bloemstukken en decoraties, en het bieden van ondersteuning bij de administratieve afhandeling.

 

Neem gerust direct contact op om de opties te bespreken. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar!

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Naarden en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Naarden

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.