Uitvaart in Soest

Wanneer we een dierbare verliezen, overspoelt een golf van emoties en verantwoordelijkheden ons. Tijdens zo’n moment staan er plots veel taken op de agenda, waaronder het organiseren van een uitvaart. Ons team staat voor u klaar, zowel in Soest als daarbuiten, om u te begeleiden bij het vormgeven van een afscheid dat eer doet aan uw geliefde. Wij begeleiden u door het gehele proces, dit doen we in kalmte en met oog voor detail. Elk individu is uniek, en zo ook elk afscheid.

 

Mocht u van tevoren uw voorkeuren willen delen over een uitvaart in Soest, dan staan we open voor een gesprek. Neem gerust contact met ons op voor een kennismaking, om zo uw wensen te bespreken en vast te leggen. In Soest en omstreken zijn wij uw partner voor een respectvolle uitvaart.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Soest en omgeving

Ename Uitvaartzorg assisteert u met professionaliteit en empathie om een eervolle uitvaart te realiseren. In Soest en omringende gebieden kunt u kiezen voor zowel een begrafenis als een crematie. Onze ervaren uitvaartbegeleiders ondersteunen u bij elk aspect van de uitvaart – van het moment van overlijden tot de nazorg. Samen met u zoeken zij naar een passende locatie in Soest of nabijgelegen regio’s. Dit kan een van onze eigen uitvaartcentra zijn of andere gedenkwaardige locaties zoals kerken, rouwcentra, aula’s, of plekken die speciale waarde hadden voor de overledene. Wij bieden u tevens de keuze tussen verscheidene typen uitvaarten, van intieme bijeenkomsten tot moderne ceremonies. Uiteraard houden wij ook rekening met culturele en religieuze wensen.

 

Om een uitvaart naadloos aan te laten sluiten op uw wensen, denken we in alle facetten met u mee. Wij bieden eigen uitvaartkisten aan, waardoor er diverse mogelijkheden tot uw beschikking staan. Met onze eigen drukkerij bij Ename, kunnen we tevens samen met u persoonlijke rouwkaarten ontwerpen. Lokale bloemisten, waarmee wij nauw samenwerken, kunnen assistentie bieden bij het uitkiezen van passende rouwbloemen. Bovendien verzorgen wij rouwvervoer, variërend van rouwauto’s tot volgauto’s, om alle aanwezigen naar de gewenste uitvaartlocatie te begeleiden.

 

Elke uitvaart is een unieke gebeurtenis en verdient een respectvol eerbetoon. Wij zijn dag en nacht beschikbaar om u bij te staan. Heeft u vragen over het organiseren van een uitvaart in Soest? Schroom niet en neem direct contact met ons op.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Soest

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.