Uitvaart in Amstelveen

Bij Ename Uitvaartzorg verzorgen wij een persoonlijke en waardevolle uitvaart voor u. na een overlijden komen wij samen om alle wensen te bespreken, dit om de uitvaart perfect volgens wens te laten verlopen. Zo beschikken wij over uitvaartcentra in Amstelveen en omgeving. De uitvaart kan op verschillende manier en volgens verschillende (religieuze) tradities verzorgd worden. Wij bespreken graag de opties met u, neem gerust contact met ons op.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Amstelveen en omgeving

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze om zo een respectvolle uitvaart te verzorgen. Daarbij is mogelijk om voor een begrafenis of crematie te kiezen in Amstelveen en omgeving. Onze ervaren uitvaartverzorgers helpen u bij alles rondom de uitvaart. Vanaf het moment van overlijden tot de na de uitvaart. Samen met u kiezen zij een gepaste locatie in Amstelveen en omgeving. Dit kan bijvoorbeeld in een van onze uitvaartcentra zijn, maar ook op andere uitvaartlocaties. Bijvoorbeeld in een kerk, rouwcentrum, aula of op locaties die dierbaar waren voor de overledene. Daarbij bieden wij ook de keuze tussen verschillende soorten uitvaarten. Zo is het natuurlijk mogelijk om een besloten uitvaart te houden, maar ook om een moderne uitvaart te organiseren. Ook houden wij rekening met religieuze of culturele tradities en rituelen. Zo verzorgen wij al jaren lang onder andere Joodse uitvaarten, Surinaamse uitvaarten en Hindoestaanse uitvaarten.

 

Om de uitvaart volledig volgens wens te kunnen laten verlopen denken wij graag met u mee. Zo beschikken wij over onze eigen uitvaartkisten. Hierdoor zijn er tal van meerdere mogelijkheden van toepassing. Ook beschikken wij bij Ename over een eigen drukkerij, waardoor wij samen met u persoonlijke rouwkaarten kunnen creëren. De lokale bloemisten waar wij mee samen werken kunnen u helpen met het verzorgen van rouwbloemen. Daarbij helpen staan wij ook voor u klaar met rouwvervoer, zoals een rouwauto of volgauto’s, om de nabestaanden en andere genodigden naar de uitvaartlocatie te brengen.

 

Elke uitvaart is uniek en iedereen verdient een respectvolle uitvaart, wij helpen u hier graag bij en staan 24/7 voor u klaar. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart in Amstelveen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Amstelveen en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Amstelveen

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.