Uitvaart in Badhoevedorp

Het verlies van een dierbare is een emotionele en moeilijke tijd in ons leven. Het organiseren van een begrafenis of crematie kan overweldigend zijn, vooral als we ook geconfronteerd worden met rouw en verdriet. In Badhoevedorp en omgeving zijn er verschillende mogelijkheden voor het regelen van een uitvaartceremonie. We leggen u graag uit hoe wij een geschikte en respectvolle uitvaart kunnen verzorgen volledig volgens wens.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Badhoevedorp

Wanneer er iemand overleden is, komt er veel op je af. Ename uitvaartzorg biedt volledige begeleiding en ontzorging in en rondom Badhoevedorp. Zo staan onze ervaren uitvaartverzorgers dag en nacht voor u klaar. Wij ontzorgen u zo veel mogelijk en doorlopen het gehele proces van de uitvaart samen met u. Op deze manier kan alles verzorgd worden volgens wens en creëren we samen een waardevol en passend afscheid.

 

Samen kiezen we een geschikte uitvaartlocatie uit en bespreken we alle opties. Wij verzorgen allerlei type uitvaarten volledig volgens tradities en rituelen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassieke uitvaart, een moderne uitvaart, maar ook voor een Surinaamse uitvaart of repatriëring.

 

Tijdens het vervolgproces kunt u samen met ons de rouwkaarten opmaken en versturen, door onze eigen drukkerij zijn er heel veel opties mogelijk. Ook verzorgen wij, indien nodig, het rouwvervoer. Daarbij produceren wij onze eigen uitvaartkisten, waardoor u ook hier niet meer over na hoeft te denken. Onze missie is om u te ontzorgen tijdens een uitvaart in Badhoevedorp en omgeving.

 

Bij Ename Uitvaartzorg weten we dat het verlies van een dierbare een zeer emotionele en ingrijpende gebeurtenis is. Hierbij stopt de zorg niet zomaar na een uitvaart, ook na een uitvaart staan wij voor u klaar. Wij bieden nazorg en ondersteuning aan om ook tijdens het rouwproces ondersteuning te bieden. Bent u direct op zoek naar een uitvaart in Badhoevedorp en bent u benieuwd naar de opties? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden met u.

Belafspraak ename uitvaartzorg

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Badhoevedorp en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Badhoevedorp

Belafspraak ename uitvaartzorg

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.