Uitvaart in Beverwijk

Bij het verlies van een dierbare kan het prettig zijn om te kunnen vertrouwen op professionele begeleiding bij het regelen van een waardige uitvaart. Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we dat elke uitvaart uniek is en dat uw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan. Dit realiseren wij ook bij het verzorgen van een uitvaart in Beverwijk en omgeving. Wij zijn er om u te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze emotionele periode.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in omgeving Beverwijk

Onze ervaren uitvaartbegeleiders zijn bekend met de verschillende mogelijkheden in Beverwijk en omliggende gebieden. Wij helpen u bij het vinden van een geschikte uitvaartlocatie die past bij uw wensen, of het nu gaat om een uitvaartcentrum, een kerk of een andere speciale locatie die een betekenisvolle betekenis heeft voor uw dierbare. Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis, wij zorgen ervoor dat elk detail met zorg en respect wordt behandeld.

Een crematie in Beverwijk

Als u kiest voor een crematie, werken wij samen met nabijgelegen crematoria om ervoor te zorgen dat uw wensen worden vervuld. Onze begeleiders helpen u bij het verzorgen van een persoonlijke crematieceremonie waarin de unieke herinneringen van uw dierbare centraal staan. Ook geven wij u voor de start van het proces inzicht in de kosten van de crematie.

Een begrafenis in Beverwijk

Ook is het mogelijk om te kiezen voor een begrafenis. Indien u de voorkeur geeft aan een begrafenis, hebben wij goede relaties met omringende begraafplaatsen in omgeving Beverwijk. We begeleiden u bij het kiezen van een passend graf en zorgen ervoor dat de begrafenisplechtigheid op een respectvolle en betekenisvolle manier wordt georganiseerd.

 

Naast het regelen van de locatie en het type uitvaart, bieden wij ook aanvullende diensten aan om de uitvaartceremonie persoonlijk en gedenkwaardig te maken. Denk hierbij aan het ontwerpen en drukken van rouwkaarten, het samenstellen van een fotopresentatie of video om bijzondere herinneringen te delen, het regelen van passende muziek en bloemstukken, en het verzorgen van catering voor de condoleance.

 

Bij Ename Uitvaartzorg streven we naar een heldere dienstverlening en bieden we verschillende uitvaartpakketten aan die afgestemd zijn op diverse budgetten. Wij geloven dat iedereen recht heeft op een waardig afscheid, ongeacht het beschikbare budget. Onze toegewijde uitvaartbegeleiders staan klaar om u te helpen bij het maken van keuzes die passen bij uw wensen en behoeften, en om u te ondersteunen tijdens het gehele proces.

Belafspraak ename uitvaartzorg

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Een uitvaart laten verzorgen in Beverwijk en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Beverwijk

Belafspraak ename uitvaartzorg

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.