Uitvaart in Bussum

Een uitvaart organiseren, niemand wil het hoeven doen, maar soms moet het gebeuren. Het is belangrijk om een passend en waardig afscheid te geven aan een overledene. Een uitvaart in Bussum en omgeving kan op verschillende manieren vorm krijgen. Bij Ename bieden we verschillende soorten uitvaarten aan, waardoor wij een waardig afscheid kunnen verzorgen voor uw dierbare overledene. Binnen de regio van Bussum kunnen wij u verschillende mogelijkheden bieden zodat u een passend afscheid kan geven voor de overledene.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Bussum en omgeving

Voor een uitvaart zijn er een aantal beslissingen die genomen moeten worden. Ten eerste de keuze tussen begrafenis of crematie, ten tweede over de locatie en daarna gaat het om het verzorgen van een passend afscheid.

 

Na het besluit over de eerste twee punten is het belangrijk om een keuze te maken over het type uitvaart dat je wilt organiseren. Wij bieden verschillende uiteenlopende soorten uitvaarten aan, waardoor we een geschikt afscheid kunnen organiseren die voldoet aan de eisen van de overledene en nabestaanden. Zo kunnen wij allerlei soorten uitvaarten verzorgen, van een klassieke uitvaart tot Natuurbegraven, er is van alles mogelijk.

 

Verder zijn er andere dingen die komen kijken bij een uitvaart. De uitvaartkist, bloemen en rouwkaarten moeten ook verzorgd worden en dat kunnen wij ook uit handen nemen zodat u zich kunt richten op rouwen en verwerken.

 

Heeft u misschien andere wensen voor de uitvaart die u wilt organiseren, maar weet u niet wat de mogelijkheden zijn? Dan kunt u altijd contact opnemen om een uitvaart in Bussum en omgeving te organiseren.

 

Begrafenis of crematie in Bussum en omgeving

Wanneer u aangeeft een begrafenis te willen regelen, informeren we u over de mogelijkheden voor het graf en geven we advies over de grafrechten. De plechtigheid kan plaatsvinden in één van onze uitvaartcentra of de uiteindelijke begraafplaats. Indien nodig verzorgen wij het rouwvervoer zodat u dat niet hoeft te doen.

 

Bij een crematie kunnen we u advies geven voor de bestemming van de as. Deze kan namelijk uitgestrooid of bewaard worden in een urn of meegedragen worden in een sieraad. Voor een urn of assieraad werken wij samen met partijen die een duurzame herinnering vormgeven in een urn, kunstwerk of sieraad.

 

Bij Ename hechten wij waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Het verliezen van een dierbare is nooit makkelijk en wij willen u helpen door een deel van de lasten te dragen. Door directe hulp te bieden, 24/7 bereikbaar te zijn en persoonlijke service te bieden willen wij uw zorgen verminderen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van deze gebeurtenis.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Bussum en omgeving

Wij kennen de omgeving goed. Ook de verschillende begraafplaatsen die er zijn. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Bussum

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.