Uitvaart in De Bilt

Wanneer het moment komt om afscheid te nemen, verdient elk individu een liefdevol eerbetoon dat de essentie van hun unieke leven eer aandoet. Bij Ename Uitvaartzorg zijn we toegewijd aan het bieden van zorgzame en gepersonaliseerde ondersteuning tijdens het organiseren van een uitvaart in De Bilt. We begrijpen dat een uitvaart niet alleen een ceremonie is, maar ook een viering van een betekenisvol leven is. In momenten van verlies zijn wij er om u te begeleiden. Voor elke vraag of overweging met betrekking tot een uitvaart in De Bilt kunt u gerust contact opnemen. Dan bespreken we samen de opties. 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Op maat gemaakte uitvaartdiensten in De Bilt

Verlies kan een zwaar gewicht dragen, en in deze tijden kan professionele en empathische ondersteuning een verschil maken. Onze toegewijde uitvaartbegeleiders in De Bilt zijn er om u in elk stadium van het proces bij te staan. Met een respect voor de lokale gebruiken en persoonlijke wensen, streven we ernaar om elke uitvaart respectvol en op maat te maken. Of het nu een traditionele begrafenis, een ingetogen crematie of een unieke buiten ceremonie betreft, wij zorgen voor een persoonlijk en betekenisvol afscheid. Wij zorgen voor alle aspecten, van het kiezen van de juiste muziek tot het regelen van het rouwvervoer, om u zo veel mogelijk te ontzorgen.

 

 

Doorgaande zorg en ondersteuning

De reis van rouw en herstel gaat vaak verder dan de uitvaartceremonie. Daarom blijven we beschikbaar om emotionele ondersteuning en hulp bij administratieve zaken te bieden, zelfs nadat het afscheid heeft plaatsgevonden.

 

Altijd bereikbaar

Het is een geruststellende gedachte om te weten dat in tijden van nood hulp en ondersteuning altijd binnen handbereik zijn. Onze communicatiekanalen zijn 24/7 geopend, waardoor u ons op elk moment kunt bereiken. In De Bilt staan wij aan uw zijde, van het eerste gesprek tot het laatste afscheid, en verder. Bij Uitvaartzorg De Bilt zijn wij meer dan alleen uitvaartverzorgers; we zijn uw vertrouwde partners in een van de meest uitdagende tijden van het leven.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.370. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.370
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 5.075. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 5.075
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in De Bilt

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.