Uitvaart in De Meern

In de emotionele uren en dagen na het overlijden van een dierbare, word je al familie geconfronteerd met de zware taak van het regelen van een uitvaart. Tijdens deze gevoelige periode is het cruciaal om te kunnen vertrouwen op een partner die ervaring, zorg en toewijding biedt. Wij van Ename Uitvaartzorg, zijn er om u door het proces van het organiseren van een liefdevolle uitvaart in De Meern te begeleiden. Wij zijn staan voor u klaar bij elke stap van het organiseren. Wij bieden een luisterend oor en zorgen dat alles volgens wens zal verlopen. Neem gerust contact met ons op om de opties van een uitvaart in De Meern te bespreken

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een persoonlijk afscheid in De Meern en omgeving

De keuze tussen een begrafenis en crematie is vaak de eerste stap in dit proces. Beide keuzes hebben hun eigen rituelen, tradities en symbolieken die kunnen helpen bij het verwerken van het verlies. Onze drie verschillende pakketten voor zowel begrafenis als crematie zijn zorgvuldig samengesteld om een scala aan behoeften en budgetten te dekken. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige ceremonie of een uitgebreider afscheid in De Meern, wij zorgen voor een afscheid die bij de wensen past. Elk pakket kan verder worden aangevuld om aan specifieke wensen te voldoen, zodat de uitvaart een waarachtige reflectie is van het leven en de herinneringen van uw dierbare.

 

Een uitvaart is echter niet alleen een ceremonie. Het is een gelegenheid om herinneringen op te halen, om liefde en verlies te delen en om samen te komen in het gezelschap van geliefden. Wij begrijpen dat elk detail, hoe klein ook, van groot belang kan zijn. Daarom staan we klaar om u te adviseren over alles, van bloemstukken tot muziekselecties, van het kiezen van een geschikte locatie in De Meern tot het rouwdrukwerk.

 

Wij bieden een helpende hand

 

Het organiseren van een uitvaart kan een intens emotioneel labyrint zijn, waarbij het gevoel van overweldiging soms de overhand kan nemen. Bij Ename Uitvaartzorg staat onze deur en ons hart altijd open. Op elk uur van de dag, elke dag van de week, zijn we slechts een telefoontje verwijderd, klaar om uw vragen te beantwoorden, begeleiding te bieden en u bij te staan met deskundig advies. Rouw kent geen tijdslimiet, en daarom blijven we aan uw zijde zelfs na de uitvaartceremonie. Onze nazorg en ondersteuningsdiensten zijn erop gericht om u een hand te reiken tijdens het rouwproces, om te zorgen dat u zich gesteund en begrepen voelt tijdens elke stap van deze persoonlijke reis. Neem gerust contact met ons om de opties van een uitvaart in De Meern te bespreken. 
Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in De Meern

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.