Uitvaart in Den Haag

Bij Ename uitvaartzorg helpen wij u met het regelen van een uitvaart in Den Haag. Het organiseren van een uitvaart kan namelijk een zware taak zijn in een tijd van rouw, wij helpen u met het verzorgen van een waardig en persoonlijk afscheid. Een uitvaart in Den Haag kan op verschillende manieren georganiseerd worden. Binnen ons aanbod hebben we verschillende uitvaarten die we kunnen organiseren, volledig volgens de wensen van zowel overledene als de nabestaanden. Wij helpen en ondersteunen u graag in deze lastige tijd, neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Den Haag en omgeving

Het is belangrijk om eerst een keuze te maken over wat er gedaan wordt met het lichaam. Wilt u een crematie of begrafenis organiseren? Daarna is het belangrijk om een locatie uit te kiezen voor de uitvaart. Pas daarna kunnen er verdere besluiten gevormd worden voor de uitvaart.

 

In de volgende stap gaat het om het maken van beslissingen over het type uitvaart dat georganiseerd gaat worden voor de overledene. Wij hebben een uiteenlopend aanbod en kunnen daarin aanpassingen maken om aan de eisen van de overledene, u en andere nabestaanden te voldoen. In ons aanbod hebben we onder andere Surinaamse uitvaarten, Natuurbegraven en Besloten uitvaarten.

 

Verder kunnen wij andere zaken omtrent een uitvaart uit handen nemen. Wij hebben middelen om de kist, beeld en geluid en bloemen te regelen. Onze missie is om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd van rouw, zodat u zich kunt richten op het verwerken van uw verlies.

 

Heeft u speciale wensen of vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen zodat uw uitvaart in Den Haag en omgeving op maat gemaakt kan worden.

 

Begrafenis of crematie in Den Haag en omgeving

Wanneer u een begrafenis wilt organiseren voor de overledene, zullen wij u eerst op de hoogte brengen van de van de mogelijkheden van het graf en de grafrechten. De plechtigheid kan op locatie plaatsvinden, maar ook in een van onze uitvaartcentra. Indien nodig, kunnen wij het vervoer uit handen nemen.

 

Wanneer u voor een crematie in Den Haag en omgeving kiest, kunnen we u advies geven over de bestemming van de as. U kunt de as namelijk bewaren in een urn, uitstrooien of meedragen in een sieraad. Wij werken samen met partijen die een urn of assieraad kunnen maken en ontwerpen.

 

Bij Ename hechten wij waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Het verliezen van een dierbare is nooit makkelijk en wij willen u helpen door een deel van de lasten te dragen. Door directe hulp te bieden, 24/7 bereikbaar te zijn en persoonlijke service te bieden willen wij uw zorgen verminderen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van deze gebeurtenis.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij helpen u graag

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Den Haag

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.