Uitvaart in Edam

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. U moet allerlei praktische zaken regelen, terwijl u ook afscheid wilt nemen en uw verdriet wilt verwerken. Hoe kunt u een uitvaart regelen in Edam en omgeving die past bij uw wensen en die van de overledene? Wij helpen u graag, wij staan voor u klaar met persoonlijke aandacht en begrip om een respectvolle uitvaart te verzorgen. Er zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar om de uitvaart volledig volgens wens te laten verlopen. Mocht u direct hulp nodig hebben of simpelweg de mogelijkheden willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Edam en omgeving.

Wanneer een dierbare is overleden in Edam en omgeving kunnen onze uitvaartverzorgers u helpen om werk uit handen te nemen. Of u nu een begrafenis of crematie kiest, beide kunnen volledig verzorgd worden in Edam en omgeving. Onze uitvaartverzorgers helpen u om taken uit handen te nemen. Bijvoorbeeld de aangifte van de overledene bij de gemeente, het opbaren, het adviseren en meedenken over de invulling van de uitvaartdienst. Maar we helpen u natuurlijk ook bij het verzorgen van rouwvervoer, rouwbloemstukken, het kiezen van een uitvaartkist en het maken van rouwdrukwerk. We bespreken samen de opties en wensen om een gepaste uitvaart te verzorgen.

 

Wanneer de keuze is gemaakt tussen een begrafenis of crematie is er ook nog een keuze over het soort uitvaart dat verzorgd zal worden. Denk hierbij aan aan keuzes uit een besloten uitvaart in een intieme groep of bijvoorbeeld een moderne uitvaart volledig volgens uw wensen. Ook houden wij rekening met religieuze wensen en rituelen en hebben wij ervaring in het verzorgen van onder andere Surinaamse en Joodse uitvaarten.

 

Daarbij verzorgen wij alle administratieve taken ook na de uitvaart zodat u zich kunt focussen op het rouwproces. Indien nodig staan wij voor u klaar met nazorg. Dit kan een goede toevoeging zijn om het rouwproces en verdriet te verwerken. Wij bieden verschillende vormen van nazorg en ondersteuning om nabestaanden te helpen bij het omgaan met hun verlies en het rouwproces. Rouwtherapie, steungroepen en counseling zijn enkele van de beschikbare opties. Deze professionele begeleiding kan nabestaanden helpen bij het verwerken van hun verdriet, het vinden van troost en het aanvaarden van hun nieuwe realiteit zonder hun dierbare.

 

Wij helpen u graag in deze moeilijk tijd en wij staan 24/7 voor u klaar, neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of indien u de mogelijkheden wilt bespreken.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Edam en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Edam

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.