Uitvaart in Heemskerk

Iedereen wilt een mooi afscheid regelen voor een overleden familielid of vriend, maar dat kan lastig zijn. Een uitvaart in Heemskerk kan georganiseerd worden op verschillende manieren. Wij kunnen u helpen met het verzorgen van een waardig afscheid in de omgeving van Heemskerk. Binnen ons aanbod hebben wij verschillende opties voor u om een uitvaart te organiseren die voldoet aan de eisen van de overledene en nabestaanden.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Heemskerk en omgeving.

Organiseren we een begrafenis of crematie? Waar gaat dat dan plaatsvinden? Wat voor uitvaart willen we organiseren? Dit zijn allemaal vragen die kunnen opspelen bij het verliezen van een dierbare. Wij bieden verschillende soorten uitvaarten op verschillende locaties; van Modern tot Klassiek en van Christelijk tot Hindoestaans. Er zijn genoeg mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

 

Verder zijn er natuurlijk ook andere aspecten die komen kijken bij een uitvaart waar wij u mee kunnen helpen. Het kiezen van een uitvaartkist en het regelen van bloemen kunnen wij voor je uit handen nemen, ook het personaliseren van de rouwkaart kunt u bij ons onder brengen.

 

Onthoud dat er veel meer mogelijkheden zijn voor het verzorgen van een passend afscheid voor de overledene en dat de wensen van hem of haar en de nabestaanden leidend zijn bij het organiseren van een begrafenis of crematie. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken voor een uitvaart in Heemskerk en omgeving.

Een uitvaart organiseren in Heemskerk en omgeving.

Wanneer u kiest voor een begrafenis informeren we u over de mogelijkheden voor het graf en geven we advies over grafrechten. De plechtigheid kan plaatsvinden in één van onze uitvaartcentra of de begraafplaats. Indien nodig verzorgen wij het rouwvervoer zodat u dat niet hoeft te doen.

 

Bij een crematie kunnen we u advies geven voor de bestemming van de as. Deze kan uitgestrooid worden, bewaard worden in een urn of meegedragen worden in een sieraad. Voor een urn of assieraad werken wij samen met partijen die een duurzame herinnering vormgeven in een urn, kunstwerk of sieraad.

 

Bij Ename hechten wij waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Het verliezen van een dierbare is altijd lastig en wij willen een gedeelte van uw lasten dragen. Door directe hulp te bieden, 24/7 bereikbaar te zijn en persoonlijke service willen wij uw zorgen verminderen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van deze gebeurtenis.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Beverwijk en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Heemskerk

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.