Uitvaart in Hoofddorp

Het regelen van een uitvaart kan een moeilijke opgave zijn in een zeer emotionele tijd. Om het u te ontzorgen in deze moeilijke tijd staan wij voor u klaar om u te begeleiden met het regelen van een uitvaart in Hoofddorp en omgeving. Samen met u kunnen wij de opties doorlopen en creëren we een persoonlijk en memorabel afscheid.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Uitvaart regelen in Hoofddorp en omgeving

Bij het regelen van een uitvaart in Hoofddorp is het van essentieel belang om met zorg en aandacht de verschillende aspecten te overwegen. Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we dit als geen ander en staan we klaar om u te begeleiden door het gehele proces. Met onze uitgebreide ervaring in het verzorgen van uitvaarten, streven we ernaar om aan al uw wensen en behoeften te voldoen.

 

Ons team biedt niet alleen een luisterend oor, maar begeleidt u ook bij het kiezen van een geschikte uitvaartkist. In samenwerking met lokale bloemisten kunnen we speciale bloemstukken verzorgen, waardoor we een persoonlijk tintje aan de uitvaart kunnen geven. Daarnaast beschikken we over een eigen drukkerij waar we samen rouwkaarten kunnen ontwerpen, waardoor een afscheid of uitvaart in Hoofddorp een persoonlijke en gedenkwaardige touch krijgt.

 

Wij zijn ervan bewust dat elke uitvaart uniek is en die leven wij graag na voor u. Wij bieden een groot scala aan verschillende typen uitvaarten aan, waaronder: Surinaamse, klassieke, christelijke en islamitische uitvaarten. . Bovendien hanteren wij eerlijke tarieven en bieden wij verschillende uitvaartpakketten aan die zijn afgestemd op diverse budgetten. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan uitvaartopties, zodat we aan al uw specifieke wensen kunnen voldoen.

 

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of als u direct een uitvaart wilt regelen. Ons telefoonnummer is 24 uur per dag bereikbaar, elke dag van de week. In moeilijke tijden staan wij voor u klaar om u te ontzorgen en te helpen bij het organiseren van een respectvolle en gepersonaliseerde uitvaart in Hoofddorp en omgeving.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Hoofddorp en omgeving

Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we dat het regelen van een uitvaart in de regio Hoofddorp een emotioneel en complex proces is. Met onze lokale kennis en ons eigen Uitvaartcentrum Finnema in Aalsmeer, staan we klaar om u bij te staan en met u mee te denken.

 

Onze eigen Uitvaartcentrum Finnema biedt een extra dimensie aan onze dienstverlening in de regio Hoofddorp. Finnema staat bekend om een warme en gastvrije atmosfeer, wat bijdraagt aan een mooie omgeving om afscheid te kunnen nemen van uw dierbare.

Uitvaart in Hoofddorp

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Hoofddorp

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.