Uitvaart in Hoofddorp

Het regelen van een uitvaart kan een moeilijke opgave zijn in een zeer emotionele tijd. Om het u te ontzorgen in deze moeilijke tijd staan wij voor u klaar om u te begeleiden met het regelen van een uitvaart in Hoofddorp en omgeving. Samen met u kunnen wij de opties doorlopen en creëren we een persoonlijk en memorabel afscheid.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Uitvaart regelen in Hoofddorp en omgeving

Bij het regelen van een uitvaart in de omgeving van Hoofddorp komen meerdere aspecten kijken die geregeld moeten worden. We staan voor u klaar om u te helpen en lopen samen met u het gehele proces door. Met onze ruime ervaring in het verzorgen van uitvaarten, weten wij aan uw wensen en behoeften te voldoen. Wij bieden een luisterend oor en kunnen samen met u een geschikte uitvaartkist uitkiezen. Daarbij werken wij nauw samen met lokale bloemisten, waardoor we samen speciale bloemstukken kunnen leveren. Met onze drukkerij kunnen we samen rouwkaarten ontwerpen en zorgen we dan de gehele begrafenis of crematie volledig volgens wens voorbereid wordt.

 

Wij zijn ervan bewust dat elke uitvaart uniek is en die leven wij graag na voor u. Wij bieden een groot scala aan verschillende typen uitvaarten aan, waaronder: Surinaamse, klassieke, christelijke en islamitische uitvaarten. Daarbij hanteren we bij Ename Uitvaartzorg hanteren we eerlijke tarieven en bieden we verschillende uitvaartpakketten aan die zijn afgestemd op diverse budgetten. Ook zijn er veel verschillende typen uitvaarten mogelijk bij ons. Dit om aan al uw wensen te voldoen.

 

Neem gerust contact op bij vragen of indien u direct een uitvaart wilt regelen. Wij zijn elke dag 24 uur telefonisch beschikbaar en staan voor u klaar om u te ontzorgen in moeilijke tijden.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Hoofddorp en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Hoofddorp

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.