Uitvaart in Hoogvliet

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis die diepe emoties met zich meebrengt. U wilt niets liever dan een mooi en waardig afscheid voor uw geliefde, maar misschien weet u niet waar te beginnen. Hoe kunt u een uitvaart regelen in Hoogvliet die recht doet aan de persoonlijkheid en wensen van de overledene? Hierin willen wij u graag ondersteunen. Onze deur staat altijd open om u te helpen bij het regelen en verzorgen van een gepaste en waardevolle uitvaart, geheel volgens uw wensen. Heeft u vragen of heeft u op dit moment behoefte aan hulp? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan 24/7 voor u klaar.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Hoogvliet

Als uitvaartondernemer staan wij samen met onze partners dag en nacht voor u klaar. Neem gerust direct contact met ons op na het overlijden van uw dierbare. Wij bespreken vervolgens de opties met u en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Wij nemen taken uit uw handen om u te ondersteunen in deze lastige tijd. Zo helpen wij onder andere met het opbaren en verzorgen van de overledene en het aangifte doen bij de gemeente. Samen kiezen we een gepaste locatie voor de uitvaart in Hoogvliet. Het is mogelijk om de uitvaartdienst te houden in een uitvaartcentrum van een onze partners of op andere locaties, zoals een specifieke begraafplaats, crematorium of kerk in Hoogvliet. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een specifieke uitvaart, bijvoorbeeld een besloten uitvaart, een klassieke uitvaart of moderne uitvaart. De uitvaarten zijn volledig in te vullen naar wens, u kunt ze zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Ook deze opties bespreken we graag met u.

 

Het is tevens verstandig om vooraf een budget vast te stellen voor de uitvaart, aangezien de kosten flink kunnen variëren. Het vooraf bepalen van een budget kan rust geven en helpt bij het maken van keuzes tijdens de uitvaartplanning. Hierin zijn we transparant en samen zoeken we naar een passende oplossing. We bieden verschillende pakketten aan voor zowel crematies als begrafenissen in Hoogvliet. Houd er rekening mee dat de kosten voor een crematie kunnen verschillen van die voor een begrafenis.

 

Neem de tijd om te rouwen en laat ons u ontzorgen. Ook na de uitvaart staan wij van Ename Uitvaartzorg voor u klaar. We regelen de laatste zaken en bieden nazorg voor de nabestaanden om het rouwproces te ondersteunen. Heeft u hulp nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen; wij staan 24/7 voor u klaar!

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Hoogvliet

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.