Uitvaart in Huizen

Iedereen wilt een mooi afscheid regelen voor zijn of haar overleden familielid of vriend. In Huizen en omgeving zijn er verschillende manieren en locaties om een overledene een waardig en betekenisvol vaarwel te geven.

 

Omdat het lastig kan zijn om in het rouwproces een uitvaart te organiseren, willen wij graag delen in de last die komt kijken bij het organiseren van een uitvaart. Zodat u zich zoveel mogelijk kan richten op het verwerken van uw verlies.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Amsterdam en omgeving

In de omgeving van Huizen zijn er verschillende locaties en vormen van uitvaarten waarmee je afscheid kan nemen van een geliefde. Voor het organiseren van een uitvaart moet er wel bepaald worden of het een begrafenis of crematie wordt en waar de uitvaart gedaan wordt. In Huizen en omgeving kunnen wij verschillende mogelijkheden bieden om een uitvaart te regelen die voldoet aan de eisen van de overledene en de nabestaanden.

 

Zo bieden wij verschillende typen uitvaarten aan. Op onze website zijn uiteenlopende uitvaarten te vinden: Van modern tot klassiek en van christelijke tot Hindoestaans.

 

Wij kunnen verder ook bloemen, drukwerk en een uitvaartkist verzorgen, zodat dit allemaal door één partij geregeld kan worden. Zodat u zich kan richten op wat belangrijk is, het verwerken van uw verlies.

 

Vindt u op de website geen uitvaart die voldoet aan de eisen van de overledene of de nabestaanden? Dan kunt u altijd contact opnemen en meer informatie aanvragen. Waarschijnlijk kunnen we elkaar wel tegemoet komen.

 

Begrafenis of crematie in Huizen en omgeving

Bij het organiseren van een begrafenis in de omgeving Huizen zullen wordt u eerst geïnformeerd over de mogelijkheden voor het graf en geven we daarbij advies over de grafrechten. Wij kunnen één van onze uitvaartcentra beschikbaar stellen voor de plechtigheid. Mocht het nodig zijn, kunnen we rouwvervoer verzorgen.

 

Bij een crematie kunnen we u advies geven voor de bestemming van de as. Deze kan namelijk uitgestrooid of bewaard worden in een urn of meegedragen worden in een sieraad. Voor een urn of assieraad werken wij samen met partijen die een duurzame herinnering vormgeven in een urn, kunstwerk of sieraad.

 

Bij Ename hechten wij waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Het verliezen van een dierbare is nooit makkelijk en wij willen u helpen door een deel van de lasten te dragen. Door directe hulp te bieden, 24/7 bereikbaar te zijn en persoonlijke service te bieden willen wij uw zorgen verminderen, zodat u zich kunt richten op het verwerken van deze gebeurtenis.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Huizen en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Huizen

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.