Uitvaart in Leerdam

Het regelen van een uitvaart is een zware opgave die met veel zorg en respect uitgevoerd dient te worden. Ename Uitvaartzorg is hierin uw toegewijde partner, vooral als het gaat om het organiseren van een uitvaart in Leerdam en omringende regio’s. Ons doel is het creëren van een respectvol en memorabel afscheid dat recht doet aan de overledene en troost biedt aan de nabestaanden.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Begrafenis of crematie in Leerdam?

Het traject begint met het maken van een belangrijke keuze tussen een begrafenis of een crematie in Leerdam. Hierin staan wij u bij, om de opties te overwegen en een besluit te nemen dat het best overeenkomt met de wensen van de overledene en de familie. Het vinden van een geschikte locatie in Leerdam of omgeving voor de ceremonie is de volgende stap, en ook hierin biedt Ename Uitvaartzorg begeleiding. Wij zorgen voor een waardige plaats waar het afscheid kan plaatsvinden.

 

De variëteit aan uitvaarten die we bieden is breed en weerspiegelt de diverse culturele en persoonlijke voorkeuren van de gemeenschappen die we dienen. Van religieuze tot zeer moderne uitvaarten, we streven ernaar om een afscheid te creëren dat past bij de overtuigingen en de essentie van de overledene. En mocht er een specifieke wens zijn, dan staan helpen wij u graag met een uitvaart op maat in Leerdam. Om zo samen een persoonlijk en uniek afscheid mogelijk te creëren.

 

Naast de ceremoniële aspecten nemen wij ook de praktische zorgen uit handen bij een uitvaart in Leerdam. Of het nu gaat om het regelen van een kist, het verzorgen van bloemen of het drukwerk, wij ontzorgen u volledig zodat u zich kunt richten op het rouwproces en het herdenken van uw dierbare.

 

 

Persoonlijke ondersteuning

 

Ename Uitvaartzorg hecht grote waarde aan persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende deze moeilijke periode. We zijn 24/7 beschikbaar om u te assisteren en streven ernaar om de lasten te verlichten die gepaard gaan met het regelen van een uitvaart. In elk aspect van onze service staat het bieden van troost en respect centraal, zodat u zich volledig kunt focussen op het herinneren en eren van het leven van uw geliefde.Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Leerdam

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.