Uitvaart in Loosdrecht

Wanneer een dierbare komt te overlijden komt er veel op u af. Er moeten zaken geregeld worden en dit terwijl u ook uw verdriet moet kunnen verwerken en afscheid moet kunnen nemen. Om het u makkelijker te maken staan er uitvaartverzorgers voor u klaar, zij helpen u volledig met het verzorgen van een uitvaart in Loosdrecht en omgeving. De uitvaartverzorgers van Ename nemen taken uit handen, waardoor u meer tijd heeft om het rouwproces te verwerken en om bijvoorbeeld een uitvaart in te richten volgens wensen. Er zijn veel mogelijkheden voor een uitvaartdienst en wij helpen u graag om alles perfect te laten verlopen. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Loosdrecht en omgeving

Ten eerste moet u bedenken of u een crematie of een begrafenis wilt organiseren in Loosdrecht. Vervolgens zal er een gepaste locatie moeten worden uitgezocht. De uitvaart kan plaats vinden in een van onze uitvaartcentra, in die van onze partners. Maar ook in een ander crematorium, aula, kerk of bijvoorbeeld op betekenisvolle locatie van de overledene in Loosdrecht of omgeving. Van alles is hier mogelijk en wij denken daarvoor graag met u mee.

 

Naast de locatie van de uitvaartdienst is er ook veel keuze in het type uitvaart dat verzorgd kan worden. Zo houden wij rekening met religie en cultuur en is het mogelijk om een Joodse uitvaart volledig volgens de rituelen te verzorgen. Of bijvoorbeeld een Islamitische of Christelijke uitvaart. Naast verschillende religieuze of culturele uitvaarten is het ook mogelijk om een zeer moderne uitvaart te verzorgen in Loosdrecht. Of een besloten uitvaart in een intieme groep. We bespreken samen de opties om een respectvol en waardevol afscheid te creëren.

 

Ook na de uitvaartdienst staan we voor u klaar, wij handelen de administratieve taken en staan daarbij voor u klaar met nazorg. Wij bieden professionele hulp om u te helpen na de afscheidsdienst. Neem gerust contact op om alles te bespreken, wij staan 24/7 voor u klaa

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Loosdrecht en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Loosdrecht

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.