Uitvaart in Maarssen

We begrijpen dat elk leven een eigen, unieke reis is. Bij Ename Uitvaartzorg staan we klaar om samen met u die reis te eren met een waardig afscheid. Wij helpen u met het organiseren van een uitvaart in Maarssen en zullen er voor zorgen dat alle aspecten te allen tijde perfect verlopen. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en we bespreken graag de opties met u. Onze uitvaartverzorgers zullen u door het gehele proces met respect en geduld helpen.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een passend afscheid in Maarssen

Als betrokken deelnemer aan de Maarssense gemeenschap zijn we goed bekend met de lokale tradities en de schoonheid van het gebied. Hierdoor kunnen we in nauwe samenwerking met u een uitvaart vormgeven die naadloos aansluit bij het karakter van de overledene. Of het nu gaat om een besloten dienst in een kenmerkende kerk van Maarssen of een bijeenkomst aan de Vecht, wij zetten ons volledig in om een uitvaart te verzorgen die recht doet aan zowel uw dierbare als aan uw specifieke wensen. Ons deskundige team van uitvaartverzorgers is bekwaam in uiteenlopende tradities en rituelen. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een traditioneel afscheid, een hedendaagse ceremonie of een mix van beiden; we werken nauwgezet samen om ervoor te zorgen dat uw wensen en die van uw dierbare altijd centraal staan.

 

 

Details die het verschil maken

 

Bij Ename geloven we in de kracht van persoonlijke aanraking. Dit betekent niet alleen luisteren naar uw wensen, maar ook proactief meedenken over het regelen van een uitvaart in Maarssen. Wij helpen u met het maken van unieke rouwkaarten met behulp van onze eigen drukkerij. Daarbij krijgt u bij ons een zeer uiteenlopende keuze aan uitvaartkisten voor de dienst. Ook werken wij samen met lokale bloemisten om de mooiste bloemstukken voor de uitvaart te regelen. Elke keuze draagt bij aan een uitvaart die écht voelt als een eerbetoon.

 

En wanneer er speciale verzoeken zijn, van muzikale optredens tot specifieke rituelen, staan we open om deze te faciliteren en te integreren in de dienst. Neem gerust contact op on de opties te besprekenAltijd een helpende hand

 

Bij Ename Uitvaartzorg begrijpen we dat elk leven een uniek verhaal vertelt, en elk afscheid zou dat verhaal moeten eren. In de tijden dat u ons het meest nodig heeft, zijn we er om u te ondersteunen. Ook na de uitvaart bieden wij een helpende hand met passende nazorg. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart in Maarssen? Neem gerust contact met ons op. U staat er niet alleen voor.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.370. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.370
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 5.075. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 5.075
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Maarssen

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.