Uitvaart in Nieuw-Vennep

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis. U wilt graag een mooi en waardig afscheid voor uw geliefde, maar u weet misschien niet waar u moet beginnen. Hoe kunt u een uitvaart regelen in Nieuw-Vennep die recht doet aan de persoonlijkheid en de wensen van de overledene? Wij helpen u hiermee. Wij staan voor u klaar om taken uit handen te nemen en om te helpen met het invullen en verzorgen van een gepaste en waardevolle uitvaart. Volledig volgens wens. Heeft u vragen of heeft u op dit moment iemand nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan 24/7 voor u klaar.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Nieuw-Vennep en omgeving

Als uitvaartondernemer staan wij dag en nacht voor u klaar. Neem dus gerust contact met ons op na het overlijden van uw dierbare. Wij bespreken vervolgens de opties met u en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Wij nemen taken uit uw handen om u te ondersteunen in deze lastige tijd. Zo helpen wij onder andere met het opbaren en verzorgen van de overledene, het aangifte doen bij de gemeente. Samen kiezen we een gepaste locatie voor de uitvaart in Nieuw-Vennep en omgeving. Het is mogelijk om de uitvaart in een van onze uitvaartcentra te verzorgen, in een uitvaartcentrum van onze partners of op andere locaties, zoals een specifieke begraafplaats, crematorium of kerk. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een specifieke uitvaart, bijvoorbeeld een besloten uitvaart, een klassieke uitvaart of moderne uitvaart. Ook deze opties bespreken we graag met u.

 

Ook is het verstandig om een budget te bepalen voor de uitvaart. De kosten van een uitvaartdienst kunnen namelijk flink verschillen. Het vooraf bepalen van een budget kan rust geven en maakt het makkelijk om keuzes te maken bij een uitvaart. Ook hierin zijn we transparant en samen zoeken we nar een geschikte optie. We bieden verschillende pakketten aan voor zowel crematies en begrafenissen. Houd er wel rekening mee dat de kosten van een crematie kunnen verschillen met de kosten van een begrafenis.

 

Neem de tijd om te rouwen en laat u ontzorgen. Ook na de uitvaart staan wij bij Ename Uitvaartzorg voor u klaar. Wij regelen de laatste zaken en bieden ook nazorg voor de nabestaanden. Dit om het rouwproces beter te laten verlopen. Heeft u hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan 24/7 voor u klaar!

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Nieuw-Vennep en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Nieuw-Vennep

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.