Uitvaart in Noordwijk

Ename Uitvaartzorg staat klaar om uitvaarten te verzorgen in de regio Noordwijk. Wij begrijpen dat het organiseren van een uitvaart te midden van verdriet een zware taak kan zijn. Daarom willen we op alle mogelijke manieren ondersteuning bieden. Ons doel is om de nabestaanden te ontlasten van de druk die bij het regelen van een uitvaart komt kijken, zodat zij zich kunnen concentreren op het verwerken van het verlies van hun dierbare. Bij Ename geloven we dat deze aanpak de beste manier is om een waardevol afscheid te organiseren dat past bij de persoonlijkheid van de overledene en de wensen van de nabestaanden.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Noordwijk

Bij het organiseren van een uitvaart Noordwijk zijn er verschillende mogelijkheden. Allereerst zal er een keuze moeten worden gemaakt tussen een begrafenis of crematie. Daarnaast spelen de locatie en de invulling van de uitvaart een belangrijke rol. Onze partners bieden verschillende locaties in Noordwijk en omgeving voor het houden van een begrafenis. Ook voor een crematie in Noordwijk hebben we verschillende mogelijkheden. Ook werken we samen met externe partijen om u duurzame opties aan te bieden in de vorm van urnen of sieraden als asbestemming. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Bij Ename bieden we diverse typen uitvaarten in Noordwijk, zo is het mogelijk om een klassieke uitvaart te laten verzorgen. Of kies voor een moderne uitvaart die volledig in te vullen is volgens wens. We willen ervoor zorgen dat het afscheid volledig aansluit op de wensen van de overledene en de nabestaanden, en daarom staan we open voor het bieden van maatwerkoplossingen.

 

Daarnaast kunnen we u helpen met andere belangrijke organisatorische aspecten, zoals het regelen van de kist, drukwerk, en beeld- en geluidsvoorzieningen bij een uitvaart in Noordwijk. Door al deze taken door Ename of een van onze partners te laten verzorgen, hoeft u niet met meerdere partijen te communiceren en kunt u zich meer richten op het verwerken van het verlies.

 

Neem gerust contact op om de opties te bespreken

Heeft u specifieke wensen die niet binnen ons standaard aanbod vallen? Geen probleem! Neem gerust contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden om de uitvaart volledig op maat te maken voor u en de nabestaanden.

 

Bij Ename hechten we veel waarde aan de gemoedsrust van onze klanten. Ons streven is om persoonlijk contact, bereikbaarheid en gedegen advies te bieden, zodat u zich gesteund voelt in deze moeilijke periode. U kunt rekenen op onze steun en begeleiding, zodat u een passend en respectvol afscheid kunt creëren voor uw dierbare.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Noordwijk

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.