Uitvaart in Noordwijkerhout

Het verlies van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis die diepe emoties en verdriet met zich meebrengt. Het organiseren van een waardig afscheid dat recht doet aan de persoonlijkheid en wensen van de overledene kan een uitdaging zijn. Maar weet dat u er niet alleen voor staat. Wij, als uitvaartondernemer in Noordwijkerhout en omgeving, staan voor u klaar om u te helpen in deze moeilijke tijd.

 

U kunt u op elk moment contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en de mogelijkheden met u te bespreken. Ons doel is om u te ondersteunen door taken uit handen te nemen en ervoor te zorgen dat alles op een respectvolle wijze verloopt.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart regelen in Noordwijkerhout

Van het opbaren en verzorgen van de overledene tot het regelen van de officiële aangifte bij de gemeente, wij helpen u bij elke stap van de uitvaartplanning. Samen met u kiezen we een passende locatie voor de uitvaart in Noordwijkerhout, zoals in een uitvaartcentrum, begraafplaats, crematorium of een specifieke locatie in Noordwijkerhout die een speciale betekenis had voor de overledene.

Bij het plannen van de uitvaart is het ook belangrijk om een budget in gedachten te houden. Uitvaartkosten kunnen sterk variëren, en het bepalen van een budget van tevoren kan rust geven en helpt bij het maken van keuzes. We zijn open en transparant over de kosten en bieden verschillende pakketten aan voor crematies en begrafenissen. Houd er wel rekening mee dat de kosten voor een crematie kunnen verschillen met die van een begrafenis.

Tijdens deze emotionele periode is het belangrijk om de tijd te nemen om te rouwen. Onze ondersteuning houdt niet op na de uitvaart. Ook daarna staan we klaar om de laatste zaken te regelen en bieden we nazorg aan de nabestaanden. We begrijpen dat het rouwproces tijd nodig heeft en we willen u helpen om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen. Mocht u enige vorm van hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er altijd om u bij te staan, ongeacht het tijdstip. U kunt op ons rekenen voor een liefdevol en respectvol afscheid van uw dierbare.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan overlijden in Noordwijkerhout

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.