Uitvaart in Papendrecht

Een uitvaart regelen is geen makkelijke taak, al helemaal wanneer u als nabestaanden een uitvaart voor uw dierbare wilt verzorgen. U heeft te maken met een emotionele en zware tijd, terwijl er rondom de uitvaart een hoop geregeld moet worden. Bij Ename Uitvaartzorg staan wij voor u klaart bij het regelen van een bijzondere en persoonlijke uitvaart in Papendrecht. Wij werken al jarenlang samen met hechte partners die ons helpen met het verzorgen van uitvaarten in Zuid-Holland en dus ook in Papendrecht. De uitvaartverzorgers staan voor u klaar in deze moeilijke tijd en nemen u het werk uit handen. Samen wordt alles besproken en samen creëren wij een gepaste persoonlijke uitvaart. Neem gerust contact op met ons om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Papendrecht

Bij Ename Uitvaartzorg geloven wij in een persoonlijke aanpak, elke uitvaart is uniek en dat maken wij ook graag waar. De uitvaarten in Papendrecht kunnen volledig persoonlijk worden ingericht. Wij bieden diverse mogelijkheden in de omgeving. Zo is het mogelijk om voor een traditionele begrafenis op een begraafplaats in Papendrecht te kiezen, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een speciale locatie die dierbaar was voor de overledene. Hetzelfde geldt voor een crematie in Papendrecht. Ook hier zijn tal van locaties mogelijk. Indien gewenst denken onze partners mee met duurzame opties, zoals natuurbegraven. Ook helpen wij u bij het vinden van een passende asbestemming wanneer u kiest voor een crematie. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld helpen met het verwerken van de as in een sieraad of helpen wij u met kiezen van de juiste urn.

 

Naast het verzorgen van het type uitvaart in Papendrecht kunnen ondersteunen in alle organisatorische aspecten van uitvaart. Bijvoorbeeld met het regelen van de vormgeving van de uitvaart, beeld en geluid, het regelen van een uitvaartkist, drukwerk, rouwbloemen en rouwvervoer. U kunt dit allemaal bij ons of bij onze partners laten verzorgen, waardoor u simpelweg met één partij hoeft te schakelen.

 

Heeft u nog specifieke wensen voor een uitvaart in Papendrecht? Neem dat gerust contact met ons op. Wij gaan graag de uitdaging aan om uw persoonlijke wensen of ideeën te realiseren. Ons van ervaren uitvaartverzorgers team staan 24/7 voor u klaar en helpen u met het verzorgen van een uitvaart op maat.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Papendrecht

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.