Uitvaart in Rotterdam

Een uitvaart organiseren is nooit leuk, het kan een zware taak zijn in een tijd van rouw en verdriet. Toch wilt u wel een mooi afscheid organiseren voor uw dierbare. Een uitvaart in Rotterdam en omgeving kan op verschillende manieren georganiseerd worden. Bij Ename bieden we samen met onze partners een aanbod van verschillende soorten uitvaarten. Hiermee kunnen we uw overleden familielid, vriend of kennis een waardig en betekenisvol afscheid bieden. Binnen de regio Rotterdam hebben we verschillende locaties waar we u onze mogelijkheden kunnen bieden om uw dierbare overledene een waardig afscheid te geven.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Rotterdam en omgeving

Er zijn een aantal besluiten die genomen moeten worden voordat we samen een uitvaart kunnen organiseren. Ten eerste is het belangrijk om een keuze te maken tussen een crematie of begrafenis. Als volgt zal er een passende locatie gekozen moeten worden voor de plechtigheid. Bijvoorbeeld een locatie die dierbaar was voor de overledene. Bij een uitvaart in Rotterdam bieden wij samen met onze partner uitvaartcentra tal van opties aan locaties.

 

Nadat hier besluiten over zijn genomen kan er een keuze gemaakt worden over het type uitvaart dat u wilt organiseren. Wij bieden samen met onze partners verschillende uitvaarten aan, waardoor we voor ieders wil een uitvaart kunnen organiseren, een uitvaart in Rotterdam die voldoet aan de eisen van de overledene en de nabestaanden.

 

Verder kunnen we u op andere manieren ontzorgen. Zo helpen wij u onder andere met het regelen van het rouwdrukwerk, beeld en geluid en het kiezen van een uitvaartkist. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een uitvaart op maat of indien u vragen heeft.

 

Begrafenis of crematie in Rotterdam en omgeving

Wanneer u bij ons een begrafenis wilt regelen in Rotterdam, informeren wij u over de mogelijkheden en geven wij advies over het graf en de grafrechten. De plechtigheid kan op verschillende locaties plaatsvinden, zo kan de uitvaart ook plaatsvinden op de uiteindelijke begraafplaats, mocht u toch voor een andere locatie kiezen, dan kunnen wij het rouwvervoer voor u uit handen nemen.

 

Bij een crematie in Rotterdam kunnen we u advies geven over de bestemming van de as. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het as te bewaren, uit te strooien of het de laten verwerken in een assieraad. Ook bij een crematie helpen wij u met alles aspecten.

 

Wij hechten bij Ename waarde aan het ontzorgen van onze klanten. Het organiseren van een uitvaart is nooit makkelijk en wij willen u helpen graag door de lasten voor een gedeelte te dragen. Wij bieden directe hulp, zijn 24/7 bereikbaar en bieden een persoonlijke service zodat u zich kunt richten op het verwerken van uw verlies.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Rotterdam en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Rotterdam

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.