Uitvaart in Sliedrecht

Het organiseren van een uitvaart in de omgeving van Sliedrecht kunt u laten doen door Ename. Wij begrijpen dat het lastig is om een uitvaart te organiseren gedurende het proces van rouw en willen u daarom zo goed mogelijk helpen. Door uw zorgen die oplopen bij het organiseren van een uitvaart uit handen te laten nemen, kunt u zich focussen op het rouwen om uw verlies. Wij geloven dat dit de beste aanpak is voor onze klanten. Hierbij zullen wij ons uiterste best doen om een uitvaart in Sliedrecht te organiseren die waardevol is en past binnen het beeld van de overledene en nabestaanden.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Uitvaart organiseren in Sliedrecht en omgeving

Een uitvaart in de omgeving van Sliedrecht kan op verschillende manieren vorm krijgen. In ons aanbod bieden wij verschillende soorten uitvaarten. Door een uiteenlopend aanbod proberen wij aan te sluiten op de wensen van onze klanten. We snappen natuurlijk dat de plechtigheid moet aansluiten op de wensen van nabestaanden en vooral de overledene. Mocht u in ons aanbod niks kunnen vinden dat past bij uw verwachtingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. Wij willen u iets bieden wat zo veel mogelijk op maat gemaakt is voor de behoeften van u en de overledene, om het afscheid zo veel mogelijk betekenis te geven.

 

Begrafenis of crematie in Sliedrecht en omgeving

Als u aangeeft een begrafenis in Sliedrecht te willen organiseren, zullen wij u informeren over de mogelijkheden voor het graf en advies geven over de grafrechten. De begrafenis kan op de begraafplaats plaatsvinden, maar kan ook in de aula van een van onze uitvaartlocaties georganiseerd worden. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij de kist van de overledene vervoeren naar de begraafplaats.

 

Voor het geval u een crematie in Sliedrecht wilt organiseren, zullen we u adviseren over de bestemming van de as. Deze kan namelijk bewaard, uitgestrooid of in een sieraad verwerkt worden. Voor het maken van een urn of sieraad, werken we samen met externe partijen die het ontwerpen en maken van een urn of sieraad kunnen verzorgen met feedback van u.

 

Wij geloven dat u ontzorgen, de beste manier is om u het verlies van een dierbare te laten verwerken. Daarom bieden wij u alle mogelijkheden om zo veel mogelijk door ons te laten organiseren en regelen. Zo heeft u maar 1 contactpersoon voor de uitvaart en kunt u zich richten op het verwerken van uw verlies.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Sliedrecht

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.