Uitvaart in Spijkenisse

Bent u op zoek naar een partij die u kunt helpen met een uitvaart? Bij Ename Uitvaartzorg snappen we dat het lastig is om een uitvaart te organiseren. In de omgeving van Spijkenisse bieden wij mogelijkheden om de organisatie van een uitvaart zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij geloven namelijk dat het lastig is om een uitvaart te organiseren terwijl u aan het rouwen bent, daarom helpen wij u graag met het organiseren van een uitvaart die past bij de eisen van de overledene en nabestaanden.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart organiseren in Spijkenisse

In de omgeving van Spijkenisse hebben wij verschillende locaties waar een uitvaart georganiseerd kan worden. Na het besluit tussen een begrafenis of crematie kan er gekeken worden naar een passende locatie voor de uitvaart.

 

Vervolgens is het belangrijk om de uitvaart in Spijkenisse vorm te geven. Hierbij willen graag een uitvaart organiseren die passend is bij de verwachtingen, daarom hebben wij op onze website verschillende typen uitvaarten om voor zo veel mogelijk mensen iets passends te kunnen regelen. Ons aanbod is uiteenlopend met bijvoorbeeld een Surinaamse uitvaart tot en met een Besloten uitvaart.

 

Ook kunnen we andere belangrijke zaken rondom de plechtigheid zelf regelen. Wij kunnen ook regelen dat er voor de uitvaart een uitvaartkist, drukwerk en bloemen geregeld worden. Daarbij nemen wij ook alle administratieve taken uit handen. Hierdoor hoeft u dat niet bij een andere partij te regelen en hoeft u maar met één aanspreekpunt te communiceren.

 

Mocht u verder nog speciale wensen hebben voor een uitvaart in Spijkenisse die niet op onze website te vinden zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Zo kunnen wij helpen met het op maat maken van de plechtigheid om waarde toe te voegen aan het afscheid.

 

Begrafenis of crematie in Spijkenisse

Wilt u een begrafenis organiseren voor uw dierbare, dan zullen wij u als eerst informeren over de mogelijkheden voor het graf en advies geven op gebied van de grafrechten. De plechtigheid kan plaatsvinden op een begraafplaats in Spijkenisse, of in de aula van een van onze uitvaartcentra. Mocht u vervoer nodig hebben om van locatie naar de begraafplaats te komen, kunnen wij dat voor u verzorgen.

 

Bij een crematie in Spijkenisse kunnen we u informatie verschaffen en advies geven over de mogelijke bestemming van de as. Deze kan bewaard, uitgestrooid of in een sieraad verwerkt worden. Mocht u een urn of assieraad willen, kunnen wij samen met onze partners regelen dat u vorm kan gaan geven aan de urn of het sieraad, zodat zij, in opdracht van u, aan de slag gaan met het maken van de urn of het sieraad.

 

Als Ename hechten we waarde aan het ontzorgen van onze klanten door zo veel mogelijk te helpen en uit handen te nemen. Wij geloven namelijk dat mensen in rouw zich moeten richten op het verwerken van hun verlies. Wij ontzorgen u door persoonlijk in contact te zijn met u over uw wensen, we zijn 24/7 bereikbaar en denken mee om het afscheid zo waardevol mogelijk te maken.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Spijkenisse

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.