Uitvaart in Velserbroek

Het verlies van een dierbare is een pijnlijke gebeurtenis, daarnaast is het een moeilijke tijd, vooral wanneer er zaken als een uitvaart geregeld moeten worden. Bij een uitvaart moeten allerlei beslissingen en keuzes gemaakt worden, terwijl u het al moeilijk genoeg hebt. Uitvaartverzorgers kunnen u helpen in deze moeilijke tijd. Bij Ename Uitvaartzorg kunnen wij u helpen met een uitvaart in Velserbroek en omgeving. Wij denken graag met u mee en helpen u in het hele proces van het regelen van een uitvaart en de uitvoering ervan. Wij leggen u graag uit hoe wij u kunnen helpen en wat wij voor u kunnen doen. Neem gerust contact met ons op bij vragen of om een Uitvaart in Velserbroek te laten verzorgen. Onze werknemers staan 24/7 voor u klaar.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het verzorgen van een uitvaart in Velserbroek en omgeving.

Wanneer een dierbare is overleden in Velserbroek en omgeving kunnen onze uitvaartverzorgers u helpen om werk uit handen te nemen. Dit voor zowel een begrafenis als een crematie. Beide kunnen volledig naar wens verzorgd worden. Na deze keuze is er ook een optie om te kiezen voor specifieke uitvaarten. Bijvoorbeeld een klassieke uitvaart of juist een moderne uitvaart volgens wens, wij denken graag met u mee en helpen u graag. Ook houden wij rekening met religieuze tradities en rituelen. Zo bieden wij onder andere ook Hindoestaanse, islamitische en Joodse uitvaarten aan. Wij bespreken graag de opties met u.

 

Wij ondersteunen u graag in het moeilijke proces van het organiseren van een uitvaart. U heeft het zelf al moeilijk genoeg in deze tijden. Wij helpen u dan ook graag met het kieze van een gepaste locatie voor de uitvaart. Bijvoorbeeld in het ons uitvaartcentrum in Haarlem of uitvaartcentrum in Ijmuiden Neem gerust contact op om de opties van de locaties te bespreken. Onze uitvaartverzorgers helpen u onder andere met de administratieve taken. Daarbij helpen wij u ook met het verzorgen van transport van de overledene en bijvoorbeeld rouwbloemstukken, uitvaartkisten, rouwdrukwerk en of een asbestemming. Samen kunnen wij met u hierdoor een hoogstpersoonlijke uitvaart voorbereiden en verzorgen.

 

Ook staan wij na de uitvaart voor u klaar. Wij verzorgen hier de laatste administratieve taken en staan voor u klaar met nazorg. Wij bieden u oplossingen aan om het rouwproces te bevorderen. Bijvoorbeeld rouwtherapie, steungroepen en counseling. Dit om de nabestaanden te helpen met het verwerken van het verlies van de dierbare.

We helpen u graag in deze moeilijk tijd en wij staan 24/7 voor u klaar, neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of indien u de mogelijkheden wilt bespreken.

 

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Velserbroek en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Velserbroek

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.