Uitvaart in Voorburg

Wilt u een uitvaart laten verzorgen in Voorburg? Bij Ename Uitvaartzorg hebben wij al vele jaren ervaring in het verzorgen van uitvaarten, zowel zelfstandig als in samenwerking met onze partners. Wij begrijpen dat het afscheid van een dierbare van onschatbare waarde is en dat de overledene een waardig en respectvol afscheid verdient. Juist omdat deze periode gepaard gaat met rouw en verdriet, realiseren wij ons dat het regelen van alles rondom de uitvaart een lastige taak kan zijn. Daarom staan wij voor u klaar om u zoveel mogelijk te ontlasten en samen met u een respectvolle uitvaart voor uw geliefde in Voorburg te creëren. Hierbij heeft u volledige vrijheid om de uitvaart volgens uw wensen vorm te geven en bieden wij talloze opties om dit mogelijk te maken. Schroom niet om contact met ons op te nemen, want onze dienstverlening is 24/7 beschikbaar.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Voorburg

Het organiseren van een uitvaart in Voorburg brengt vele zaken met zich mee. Er zijn ontelbare mogelijkheden en daarnaast moet er ook nog administratief werk verricht worden. Bovendien moet u eerst een beslissing maken over het type uitvaart dat u wenst te laten verzorgen in Voorburg. In samenwerking met onze partners bieden wij een scala aan mogelijkheden voor uitvaarten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne uitvaart die geheel op maat wordt samengesteld. Maar wellicht geeft u juist de voorkeur aan een besloten uitvaart met een intieme groep mensen. Ook deze wens kunnen wij vervullen.

 

Naast het type uitvaart zal er ook een gepaste locatie moeten worden gevonden in omgeving Voorburg. Er zijn hier verschillende geschikte plekken om een uitvaart te organiseren, zoals een uitvaartcentrum, begraafplaats, aula of crematorium. Of misschien heeft u liever een speciale locatie in Voorburg die een bijzondere betekenis had voor de overledene, zoals een geliefde plek in de natuur. Samen met u kunnen we de uitvaart invullen naar uw wensen. Daarbij bieden wij hulp bij het kiezen van een passende uitvaartkist, hierbij bieden wij een gevarieerd assortiment waar u uit kunt kiezen. Ook kunnen wij andere zaken regelen, zoals rouwbloemstukken, rouwvervoer, drukwerk, beeld en geluid, en indien gewenst, een gepaste asbestemming. Op deze manier kunt u zich meer richten op het rouwproces zonder u zorgen te maken over alle organisatorische en aspecten.

 

Onze toegewijde uitvaartverzorgers nemen de administratieve taken volledig uit handen, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Zo kunt u alles aan ons toevertrouwen. Heeft u specifieke wensen die u wilt bespreken? Dan staan wij altijd voor u klaar om deze te bespreken en mee te nemen in het maatwerk van de uitvaart.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Voorburg

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.