Uitvaart in Waddinxveen

Het organiseren van een uitvaart voor een dierbare is een lastige en emotionele taak. Het is belangrijk om in deze tijd de steun te krijgen die je nodig hebt. Wij zijn er om u te ondersteunen in het organiseren van een uitvaart in Waddinxveen en omgeving. We bieden raad en daad, zodat u uw dierbare op een respectvolle manier kunt herdenken. Er zijn genoeg opties en mogelijkheden voor het regelen en het personaliseren van een uitvaart. Samen bespreken we de opties en bekijken we alle mogelijkheden om zo samen een gepaste en respectvolle uitvaart in Waddinxveen te verzorgen.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het organiseren van een uitvaart in Waddinxveen

Wanneer u een uitvaart moet regelen, zullen er een aantal keuze gemaakt moeten worden. U moet bijvoorbeeld kiezen tussen een begrafenis of een crematie. Beide diensten zijn mogelijk in Waddinxveen en omgeving en er zijn genoeg keuzes aan locaties beschikbaar. U kunt de uitvaartplechtigheid op verschillende locaties houden, zoals in een uitvaartcentrum, begraafplaats of crematorium. Maar het is ook goed mogelijk om de plechtigheid op een bijzondere locatie te laten plaatsvinden. Bijvoorbeeld op een plek die dierbaar was voor de overledene. Bij een crematie in Waddinxveen helpen wij u met het kiezen van de asbestemming, de as kan bijvoorbeeld in een urn worden bewaard. Het is ook mogelijk om de as uit te strooien in de natuur of het te laten verwerken in een sieraad.

 

Bij een begrafenis helpen wij u met het regelen van de grafrechten en helpen wij met het vinden van een gepaste begraafplaats in Waddinxveen. Begrafenissen zijn in de meeste gevallen traditioneler dan crematies en gaan veelal gepaard met religieuze of culturele rituelen. Bijvoorbeeld bij Islamitische uitvaarten en christelijke uitvaarten.

 

Nadat de locatie en het type uitvaart is gekozen kunnen we samen met u de plechtigheid gaan vormgeven. In samenwerking met onze partners bieden we diverse soorten uitvaarten aan, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Daarnaast staan we voor u klaar om overige zaken uit handen te nemen. Dit om u te ontzorgen in deze moeilijke periode. Onze uitvaartverzorgers of onze partners zorgen voor al het administratieve werk en regelen onder andere het drukwerk voor rouwkaarten en rouwadvertenties voor een uitvaart in Waddinxveen. Ook zorgen we voor de opbaring van het lichaam en assisteren we u bij het kiezen van een passende uitvaartkist en het vervoer van de overledene. U hoeft zich zo geen zorgen te maken over deze taken en u kunt op deze manier alles door een partij laten regelen. Zo heeft u meer tijd om te rouwen.

 

Mocht u specifieke wensen of vragen hebben. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Waddinxveen

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.