Uitvaart in Zaandijk

Het overlijden van een naasten, een van de moeilijkste periodes in ons leven. Vooral wanneer er daarbij nog veel geregeld moet worden voor een uitvaart. U wilt een waardevolle uitvaart creëren die past bij de wensen en behoeften van de overleden. Wij helpen u hier graag bij. Bij Ename Uitvaartzorg kunnen we u helpen met het regelen en verzorgen van een uitvaart in Zaandijk en omgeving. Samen creëren wij een respectvolle en waardevol afscheid van uw dierbare, dit volledig volgens wens. Er zijn tal van opties beschikbaar om aan de wensen te voldoen en zo kan er van alles geregeld worden. Heeft u op dit moment hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan 24/7 voor u klaar.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Zaandijk en omgeving

Met jarenlange ervaring weten wij hoe wij een passende uitvaart kunnen creëren, dit om op respectvolle manier afscheid te kunnen nemen van uw dierbare. Eerst zal de keuze moeten worden gemaakt tussen een crematie of begrafenis. Voor beide opties is er veel mogelijk. Bij een crematie kiezen wij samen een gepast crematorium in of rondom Zaandijk. Daarbij helpen wij u ook bij het kiezen van de asbestemming. Gaat de voorkeur uit naar een begrafenis? Ook dan helpen wij u met alles rondom de begrafenis in Zaandijk en omgeving. Zo helpen wij u met het kiezen van een uitvaartkist, de kisten maken wij zelf en hierdoor bieden wij een zeer groot aanbod. Ook helpen wij u met het verzorgen van een soort uitvaart naar wens. Hierin bieden wij een zeer uiteenlopend aanbod, zo is het onder andere mogelijk om te kiezen voor een Hindoestaanse uitvaart, een besloten uitvaart, een moderne uitvaart en nog veel meer.

 

Naast het kiezen van het type uitvaart en de locatie zal er nog meer geregeld moeten worden. Ook hierin helpen wij u graag. Samen doorlopen wij het gehele proces en proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Zo helpen wij bij een uitvaart in Zaandijk met het verzorgen van rouwvervoer, maar ook met de rouwkaarten en rouwboeketten, van alles is mogelijk. Heeft u speciale wensen of vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan 24/7 voor u klaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Uitvaart in Zaandijk en omgeving

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Zaandijk

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.