Ename Uitvaartzorg, alles binnen één onderneming!

Ename Uitvaartzorg, met hoofdvestiging in Amsterdam, is een gerenommeerde uitvaartonderneming met bijna 50 jaar ervaring in de uitvaartbranche. Sinds de oprichting in 1975 is het familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie in Nederland, met een uitgebreid netwerk van uitvaartcentra, vervoersdiensten en een grote vloot van rouw- en volgauto’s in diverse kleuren.

Alle dienstverleningen en productleveranties in eigen beheer

Het bijzondere aan Ename Uitvaartzorg is dat het bedrijf alle dienstverleningen en productleveranties in eigen beheer heeft. Dit betekent dat het bedrijf volledige controle heeft over de kwaliteit en de service die wordt geboden aan de klanten. De uitvaartverzorgers van Ename Uitvaartzorg zijn stuk voor stuk professionals met veel ervaring en expertise op het gebied van uitvaartbegeleiding en rouwverwerking.

Een uitvaartkistenfabriek voor de productie van duurzame kisten

Ename Uitvaartzorg beschikt over tientallen modern geoutilleerde uitvaartcentra in ons land waar nabestaanden in alle rust afscheid kunnen nemen van hun dierbare. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen uitvaartkistenfabriek waar een ruim assortiment kisten duurzaam wordt geproduceerd voor eigen gebruik en voor de verkoop aan andere uitvaartondernemingen in binnen- en buitenland. Met een productie van tienduizenden uitvaartkisten per jaar is Ename Uitvaartzorg een belangrijke speler op de Europese markt.

Eigen drukkerijen

Het bedrijf heeft ook eigen drukkerijen voor rouwdrukwerk en ander drukwerk, zowel voor intern als extern gebruik. Hierdoor kan het bedrijf snel en flexibel inspelen op de wensen van de klant.

Een betrouwbare partner

Met de verzorging van duizenden begrafenissen en crematies per jaar heeft Ename Uitvaartzorg bewezen een betrouwbare partner te zijn voor nabestaanden die op zoek zijn naar een professionele en persoonlijke uitvaartbegeleiding. Dankzij de langjarige ervaring, ruime expertise en het uitgebreide netwerk kan de onderneming elke uitvaart tot in de puntjes verzorgen en de nabestaanden ondersteunen tijdens deze moeilijke periode.

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar

Ename Uitvaartzorg is met haar alarmmeldingslijn in eigen beheer telefonisch altijd bereikbaar voor directe hulp en informatie.

Ename uitvaartzorg, uniek in Nederland.

Deze blog is geschreven door

Bart van Eenennaam

Belafspraak ename uitvaartzorg

Wij denken graag
met u mee

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon
Begraafplaats locatie Ename

Alles over cremeren

Cremeren is een eeuwenoude praktijk die door de tijd heen verweven is geraakt met verschillende culturen en geloofsovertuigingen. Het is een ceremonieel proces waarbij uw

Lees verder »

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.