Uitvaart in Alblasserdam

Een uitvaart regelen is een moeilijke en emotionele taak, echter zal het toch geregeld moeten worden. Een overledene verdient een passende en respectvol afscheid en wij staan voor u klaar om hiermee te helpen. Er zijn tal van mogelijkheden voor het verzorgen van een uitvaart in Alblasserdam en omstreken. Wij denken graag met u mee en helpen u met het verzorgen van een uitvaart volgens wens. Het regelen van een uitvaart kost u al genoeg tijd en energie. Samen creëren wij een waardevol en passende uitvaart in Alblasserdam. Neem gerust contact op om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart verzorgen in Alblasserdam en omgeving

Een uitvaartdienst in Alblasserdam kan in de vorm van een begrafenis of crematie verzorgd worden. Is er een testament, dan staat hier in de meeste gevallen de voorkeur van de plechtigheid. Vervolgens kunnen we samen met u een gepaste locatie uitkiezen voor de uitvaart in Alblasserdam en omgeving. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in een kerk, een crematorium, begraafplaats, maar ook is het mogelijk om een uitvaart te verzorgen op een dierbare plek van de overledene. Bijvoorbeeld in de natuur of bij een sportclub. Wij denken graag met u mee en bespreken dan ook graag de opties met u.

 

Na het kiezen van de locatie van de uitvaart kunnen we de uitvaart vorm geven. Wij bieden vanuit Ename Uitvaartzorg en onze partners meerder type uitvaarten. Dit om aan al uw wensen te voldoen. Zo houden wij rekening met culturele en religieuze voorkeuren. Ook is het mogelijk om voor een besloten uitvaart te kiezen, of bijvoorbeeld een grote moderne uitvaart volledig volgens wens.

 

Daarbij nemen wij ook andere zaken uit handen om u te ontzorgen in deze moeilijke tijd. Zo behandelen onze uitvaartverzorgers al het administratieve werk en verzorgen zij het rouwdrukwerk en/of rouwadvertenties. Ook wordt de opbaring van het lichaam verzorgd en helpen wij u met het kiezen van een uitvaartkist en het vervoer van de overledene. Dit allemaal zodat u dit zelf niet hoeft te regelen. Indien er speciale wensen zijn kunnen we dit altijd samen bespreken. Wij denken graag met u mee in deze moeilijke tijd.

 

Crematie of begrafenis in Alblasserdam

Wanneer u een begrafenis wilt organiseren in de omgeving van Alblasserdam, zullen wij u als eerste informeren over de mogelijkheden voor het graf. Verder zullen de grafrechten geregeld moeten worden, hier helpen wij uiteraard ook bij. Ook kiezen wij samen met u een gepaste begraafplaats uit, tegenwoordig is het ook mogelijk om te kiezen voor natuurbegraven. Ook kunnen we ondersteunen met het rouwvervoer tijdens een begrafenis is Alblasserdam.

 

Bij een crematie helpen wij u met advies en opties voor de asbestemming van de overledene. Dit kan worden uitgestrooid, maar kan de as kan ook worden bewaard in een urn of worden verwerkt in een sieraad. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken. Wij staan 24/7 voor u klaar

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 7.085. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 7.085
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.855. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.855
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Alblasserdam

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.