Uitvaart in Berkel en Rodenrijs

Het verzorgen van een uitvaart kan een moeilijke taak zijn, al helemaal in een tijd van rouw en verdriet. Bij Ename Uitvaartzorg staan wij daarom voor u klaar. Wij hebben een nauwe samenwerking met uitvaartcentra in Berkel en Rodenrijs en omgeving, waardoor wij u samen met onze partners te allen tijde kunnen helpen. Samen met u organiseren wij een respectvolle en betaalbare uitvaart volledig volgens wens. Wij bieden raad en daad in deze lastige tijd en zorgen voor een persoonlijke begeleiding en een persoonlijk afscheid. Neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken, wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar, ook voor vragen over een uitvaart in Berkel en Rodenrijs.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart verzorgen in Berkel en Rodenrijs

Het regelen van een uitvaart is een moeilijke en emotionele taak. Er komt veel bij kijken en het is belangrijk om de tijd te nemen om de juiste keuzes te maken. Wij zijn er om u te helpen bij het regelen van de uitvaart in Berkel en Rodenrijs. We bieden een breed scala aan diensten aan, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Een van de eerste keuzes die u moet maken is of u uw dierbare wilt laten begraven of cremeren. Bij een crematie helpen wij u met alles rondom de plechtigheid en helpen wij u bijvoorbeeld ook met kiezen van de asbestemming. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de as uit te strooien op een plek die dierbaar was voor de overledene, ook is het mogelijk om de as te bewaren in een urn of het te laten verwerken in een sieraad.

 

Naast de keuze tussen begraven en cremeren zijn er nog veel andere keuzes die moeten worden gemaakt. U moet bijvoorbeeld beslissen over de locatie van de uitvaart, de uitvaartkist of urn, de bloemen, de muziek, de sprekers en de catering. Ook zal er een budget moeten worden bepaald voor de uitvaart. Wij kunnen u helpen bij het maken van al deze keuzes en het regelen van de uitvaart in Berkel en Rodenrijs. We hebben een team van en werken samen met ervaren uitvaartverzorgers die u kunnen adviseren en ondersteunen. We kunnen helpen bij de opbaring van het lichaam, het ontwerpen van rouwadvertenties en rouwdrukwerk of het vervoeren van de overledene.

 

We begrijpen dat het regelen van een uitvaart een moeilijke taak is. Wij zijn er om u te helpen en u te ontzorgen in deze moeilijke periode. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis met een starttarief van € 6.680. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 6.680
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie met een starttarief van € 5.420. Wij zorgen voor een respectvolle afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra.
vanaf € 5.420
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Berkel en Rodenrijs

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.