Uitvaart in Bodegraven

Een uitvaart organiseren is geen makkelijke taak. Al helemaal niet wanneer u dit organiseert voor een overleden dierbare. Wij zijn er om u te ondersteunen in het regelen van een uitvaart in Bodegraven. Er zijn genoeg opties en mogelijkheden beschikbaar voor een uitvaart en wij bieden u hulp om de uitvaart volledig te personaliseren en in te vullen volgens wens. Dit om uw dierbare op een respectvolle en passende manier te kunnen herdenken. Neem gerust contact met ons of onze partners in de buurt op om de opties te bespreken.

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Een uitvaart verzorgen in Bodegraven

Bij het regelen van een uitvaart in Bodegraven komen veel keuzes en beslissingen kijken. Het eerste grote besluit dat genomen moet worden is de keuze tussen een crematie en een begrafenis. De keuze kan bepaald worden door religieuze of culturele rituelen. Zo is het bij Islamitische, Christelijke en Joodse uitvaarten gewoonlijk dat het lichaam wordt begraven. Bij Hindoestaanse uitvaarten is het daarentegen een ritueel om gecremeerd te worden. Crematies kunnen op diverse locaties verzorgd worden en ook zijn de opties voor begraafplaatsen in Bodegraven uiteenlopend.

 

Nadat de locatie en het type uitvaart is gekozen kunnen we samen met u de plechtigheid gaan vormgeven. In samenwerking met onze partners bieden we diverse soorten uitvaarten aan, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen. Daarnaast staan we voor u klaar om overige zaken uit handen te nemen bij een uitvaart in Bodegraven. Dit om u te ontzorgen in deze moeilijke periode. Onze uitvaartverzorgers of onze partners zorgen voor al het administratieve werk en regelen onder de opbaring van het lichaam. Ook helpen zij u met het ontwerpen van rouwdrukwerk en rouwadvertenties. Samen met u wordt er een gepaste uitvaartkist uitgekozen en u kunt ervoor kiezen om ook het vervoer van de overledene te verzorgen. U hoeft zich zo geen zorgen te maken over deze taken en u kunt op deze manier alles door een partij laten regelen. Zo heeft u meer tijd om te rouwen.

 

Mocht u specifieke wensen of vragen hebben. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar​

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Bodegraven

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.