Uitvaart in Delft

Bij Ename Uitvaartzorg verzorgen wij al jarenlang zelf en samen met onze partners uitvaarten in Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Hieronder valen ook uitvaarten in Delft en omgeving. Een afscheid van een dierbare is van onschatbare waarde en de overledene verdient daarom een waardig en respectvol afscheid. Het kan echter lastig zijn om zelf alles rondom de uitvaart te regelen, vooral in een tijd van rouw en verdriet. Om het u makkelijker te maken kunnen wij zo veel mogelijk uit handen nemen en kunnen wij samen met u een respectvolle uitvaart creëren voor uw dierbare in Delft. De uitvaart kan volledig volgens wens worden verzorgd en hier zijn dan ook veel opties mogelijk. Neem gerust contact op om de opties te bespreken. Wij zijn 24/7 bereikbaar.

 

Samen de
mogelijkheden bespreken?

Continu bereikbaar, altijd beschikbaar.

Het regelen van een uitvaart in Delft

Er komen veel zaken kijken bij het regelen van een uitvaart, er zijn veel mogelijkheden en er moet het een en ander aan administratieve werkzaamheden geregeld worden. Daarbij zal er ook een keuze moeten worden gemaakt uit het type uitvaart dat geregeld moet worden in Delft. Wij bieden vanuit Ename tal van mogelijkheden aan uitvaarten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om voor een moderne uitvaart te kiezen die volledig volgens wens ingevuld kan worden. Of wilt u toch liever een besloten uitvaart met een intieme groep? Ook dat is mogelijk.

 

Naast het type uitvaart zal er ook een locatie gekozen moeten worden. In Delft en omgeving zijn er tal van locaties waar een uitvaart gerealiseerd kan worden. Hier kunt u kiezen uit een gepaste locatie, bijvoorbeeld in een uitvaartcentrum, begraafplaats, crematorium of aula. Maar het is evengoed mogelijk om te kiezen voor een speciale plek, bijvoorbeeld in de natuur of een andere plek die dierbaar was voor de overledene. Vervolgens kunnen we samen met u de uitvaart invullen volgens wens. Hierbij kunnen wij u helpen met het regelen van uitvaartkisten. Wij bieden een zeer uiteenlopend assortiment aan kisten, waardoor u genoeg keuze heeft om een gepaste uitvaartkist de kiezen. Daarbij kunnen wij ook de overige zaken regelen, zoals rouwbloemstukken, rouwvervoer, drukwerk, beeld en geluid en eventueel een asbestemming. Zo hoeft u niet alles zelf te regelen en kunt zich beter focussen op het rouwproces.

 

Onze uitvaartverzorgers nemen de administratieve taken uit handen, waardoor u zich daar niet druk over hoeft te maken. Zo kunt u alles bij een partij laten verzorgen. Mocht u nog specifieke wensen hebben die u wilt bespreken, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Samen met u maken wij een uitvaart op maat.

 

Begrafenis of crematie in Delft

Een belangrijke keuze bij het regelen van een uitvaart is de keuze tussen een begrafenis en crematie. Indien u kiest voor een crematie in Delft of in de omgeving helpen wij u met de asbestemming. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het as uit te strooien, maar het is ook mogelijk om de as te verwerken in een sieraad of om de as op te slaan in en urn. Bij een begrafenis in Delft komen weer andere zaken kijken, hierbij zal een uitvaartkist gekozen moeten worden. Daarbij komen er ook grafrechten kijken wanneer u kiest voor een begrafenis. Uiteraard helpen wij u met alles rondom de begrafenis en kunnen we samen met u een gepaste locatie kiezen voor de begrafenis.

Wij denken graag
met u mee

Uitvaartcentra in de buurt

Wij staan voor u klaar

Wij zijn bekend met de omgeving en denken graag met u mee. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Begrafenis kosten

Hoeveel kost een
crematie of begrafenis

Kosten Ename Begrafenis

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een begrafenis, met een starttarief van € 6.050. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 6.050
  •  

Kosten Ename Crematie

Onze dienstverlening omvat het volledig regelen van een crematie, met een starttarief van € 4.695. Wij zorgen ervoor dat elk aspect zorgvuldig wordt behandeld, met als doel een respectvolle en gepaste afscheidsceremonie in één van onze uitvaartcentra te realiseren.
vanaf € 4.695
  •  

Wij ontzorgen in een
tijd met zorgen

usp_icoon

Directe hulp bij overlijden.

usp_icoon

Telefonisch bereikbaar 24 uur per dag, alle dagen in de week.

usp_icoon

Persoonlijke service en rechtstreeks contact met onze medewerkers.

Op dit moment hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar, dag en nacht.

pijl)_icoon

Stappenplan bij een overlijden in Delft

Wij denken graag
met u mee

Plan een belafspraak

Laat uw gegevens achter met een gewenst tijdstip/dag (optioneel) en wij nemen binnen 24 uur nog contact met u op.

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.